Izgubila majku

TRAGEDIJA U PORODICI VESNE RADUSINOVIĆ: Spavaj spokojno jer te sada više ništa ne boli. Duša mi se raspada... (FOTO)

Od najvažnije osobe na svetu oprostila se putem društvenih mreža

Celebrities
Autor:
TRAGEDIJA U PORODICI VESNE RADUSINOVIĆ: Spavaj spokojno jer te sada više ništa ne boli. Duša mi se raspada... (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Prve dane proleća i dolazak sunca u naš glavni grad spisateljica Vesna Radusinović zauvek će pamtiti po gubitku najvećeg životnog oslonca, svoje majke.

Iako o privatnom životu ne voli da priča i svoju intimu čuva samo za sebe, Vesna je odlučila da se od najvažnije osobe na svetu oprosti i preko društvenih mreža i tako joj poslednji put uputi poruku.

„Draga mama ... spavaj spokojno jer te sada više ništa ne boli. Oprosti što sam ti obećala i slagala te za kafu na terasi ispred kuće čim grane proleće i ti ozdraviš... A i za prve trešnje i još jedan odlazak do Budve pa da zastanemo kod Brajića, odakle nakon našeg Cetinja puca pogled na more. Oprosti za sve što nikad nisam stigla da ti kažem, reći ću ti kada se jednog dana ponovo sretnemo ti i ja. Zato spavaj, mama, sada, jer se moja duša raspada“, napisala je neutešna Vesna na svom profilu na „Instagramu“, objavivši majčinu fotografiju.

Brojne javne ličnosti uputile su saučešće i reči utehe spisateljici, kojoj su u ovim najtežim danima života uteha partner Milomir Marić i sin Vedran.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs