UMALO NIJE UMRLA

BILA SAM NA IVICI SMRTI, MUŽ ME JE PARALISANU IZNEO IZ VODE: Jovana Jeremić ispričala kako je za dlaku izbegla smrt!

Voditeljka je podelila sa javnošću jedan od najstrašnijih događaja u njenom životu

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/Vladimir Šporčić

Voditeljku Jovanu Jeremić u poslednje vreme privlači pažnju svakim svojim korakom, a sada je ispričala ne tako lepu anegdotu koja joj se desila na crnogorkom primorju.

Naime, voditeljka je doživela infarkt dok je boravila u Crnoj Gori, a ključnu ulogu je odigrao njen suprug Vojislav Milošević, kome može zahvaliti što je danas živa.

Jovana Jeremić
foto: Kurir/Damir Dervišagić

– Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor – rekla je ona za “Svet”.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...