najlepši period

OTKRIVENI DETALJI O BEBI NAOMI KEMBEL: Usvajanje ili surogat majka, evo šta je istina i sa kim će odgajati devojčicu!

Kako tvrdi izvor blizak slavnoj manekenki, Naomi živi u Americi sa partnerom koga krije od javnosti i presrećna je zbog rođenja svoje naslednice

Celebrities
Autor:
OTKRIVENI DETALJI O BEBI NAOMI KEMBEL: Usvajanje ili surogat majka, evo šta je istina i sa kim će odgajati devojčicu!
Foto: Profimedia

Britanski supermodel Naomi Kembel (50) iznenadila je korisnike Instagrama kada je pre 2 dana objavila da je postala prvi put majka u 50. godini.

"Jedno divno malo čudo me je izabralo za majku. Čast mi je da imam tako slatku dušu u svom životu“, napisala je manenkenka i postavila fotografiju svoje devojčice.

Brojni pratioci su je zatrpali komentarima čestitki. Većina je, sudeći po komentarima, bila u šoku s obzirom na to da Naomi nije ranije pričala o majčinstvu.

"Naomi živi u Americi sa partnerom i zaista je srećna. Konačno je osetila kao da je savršeno vreme da postane majka. Karantin joj je omogućio da malo zastane i razmisli o istinski važnim stvarima, pa je zaključila da je sada trenutak da osnuje porodicu', rekao je izvor za strane medije.

Ko je partner slavne manekenke još uvek nije poznato.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Fanovi su se pitali da li je manekenka usvojila bebu ili je dobila uz pomoć surogat majke, s obzirom da je pre samo mesec dana uslikana sa ravnim stomakom.

Sada su za strane medije otkrili su da je dete rodila surogat majka.

'Naomi je izabrala surogat majku i bila je uz nju svih devet meseci. Presrećna je zbog proširenja porodice i veoma se raduje svakom narednom danu', rekli su njeni pratioci.

Inače, Naomi je prošle godine nagovestila radosne vesti kada je izjavila da će 2021. biti njena najbolja godina, ali niko tada nije ni slutio na šta tačno aludira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs