Strašno

ILI JE PIJAN ILI DROGIRAN: Bilo je mučno gledati Metju Perija u nastavku Prijatelja! Komedija se pretvorila u tragediju!

Mumlao je, zurio u jednu tačku, imao zakasnele reakcije tokom razgovora - delova je izgubljeno i otupelo

Star look
14:49h Autor:
ILI JE PIJAN ILI DROGIRAN: Bilo je mučno gledati Metju Perija u nastavku Prijatelja! Komedija se pretvorila u tragediju!
Foto: Printscreen/youtube/ HBO Max

Američki glumac i zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri zabrinuo je obožavatelje i javnost svojom otužnom pojavom u videointervjuu koji je ekipa snimila povodom ponovnog okupljanja i snimanja posebnog izdanja omiljenog sitkoma.

51-godišnji Metju našao se tako u središtu pažnje zbog svog izgleda i čudnog ponašanja, a u najnovijem videu odnosno najavi posebne epizode koju su "prijatelji" snimili i koja je emitovana na HBO-u, vidi se kako plače, a Dženifer Eniston pokušava ga uteši dok se s ostatkom ekipe zajedno prisećaju snimanja iz davnih dana.

Glumac je ranije priznao kako se uopšte ne seća nekih delova sa seta, i to sve zbog posledica koje su na njega ostavile teška zavisnost o drogama, tabletama protiv bolova i alkoholu.

"Bilo je to neverovatno vreme. Postali smo najbolji prijatelji", prisetila se 56-godišnja Kortni Koks, što je bilo dovoljno da slomi Metjua, koji je u seriji glumio njenog partnera.

"Da, sad ću zaplakati", uspeo je jedva progovoriti pre nego je spustio glavu da sakrije suze, dok ga Dženifer Eniston odmah tešila, i sama na rubu suza.

Metju je nekada bio ovisan o leku Vikodinu, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru. Uspešno mu je smanjivao bolove, no s vremenom više nije mogao provesti dan bez tablete.

U novembru prošle godine verio se s 22 godine mlađom agentkinjom za talente Moli Hurvic, s kojom je u vezi od 2018. godine i ona mu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti od alkohola i droge. Nekoliko se puta šuškalo o njihovom raskidu, a poslednji put u maju prošle godine, ali to nijedno od njih nikada nije potvrdilo, a veridbom su pokazali da su sada jači nego ikad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs