jezivo

Bivša devojka Metju Perija iznela šokantne detalje iz prošlosti: Plaćao mi je da mu trudna nabavljam drogu!

Bivša devojka poznatog glumca progovorila o njihovoj turbulentnoj vezi i glumčevoj zavisnosti, kao i o tome kako su njegove loše navike uticale na njihov odnos

Celebrities
Autor:
Bivša devojka Metju Perija iznela šokantne detalje iz prošlosti: Plaćao mi je da mu trudna nabavljam drogu!
Foto: Profimedia

Metju Peri (51) je bio jedna od najvećih televizijskih zvezda kada je ušao pod kožu Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji".

Glumac se tokom čitave svoje karijere borio sa zavisnošću od alkohola i droge, počevši od perioda snimanje čuvene serije. Metju danas uživa u ljubavi sa 22 godine mlađom verenicom Moli Hurvic, koja mu je najveća podrška i koja ga je izvela na pravi put, zbog čega danas bolje izgleda. Ali, pre nego što je nju upoznao, Metju se svojevremeno početkom 2000- ih kratko zabavljao sa Kejti Edvards, koja je sada medijima iznela šokantne detalje o glumcu iz perioda njihove veze.

Ona je za The Sun otkrila kako ju je holivudski šmeker slao po heroin i kokain, i kako mu je donosila drogu u 5. mesecu trudnoće u zamenu za novac.

Metju Peri je više puta tumarao ulicama u zapuštenom izdanju: A sada je zbog ove slike svima pao kamen sa srca! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bila sam otprilike u petom mesecu trudnoće kada sam mu nabavljala razne stvari. Peri bi dogovorio kupovinu droge, a ja bih je pokupila na lokaciji. Govorio mi je: Ne brini, niko neće zaustavljati trudnu devojku. Otvorili bismo kesicu, nekad bi to bile pilule, kokain, nekad heroin i krek, nikad ne bih znala šta ću zateći. U tom trenutku njegove slabosti to je bilo sve što sam mogla da učinim za njega", rekla je Edvards, ističući da se se sa njim nikad nije drogirala.

"Kad pogledam unazad, pomislim kakav sam to prijatelj bila. Nije mi bio problem da odem po drogu jer nisam htela da ga pustim da sam luta ulicama. Takođe, on mi je to plaćao. Ponekad sam išla po robu i tri puta dnevno, a znala sam zaraditi i do 4.000 dolara za jedan dan. Uvek bi govorio da novac nije problem', dodala je.

Bogata ljubavna karijera, toksične veze i 2 propala braka: Buran život najlepše glumice sveta! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako kaže, drogu mu je povremeno dostavljala i na snimanje, što je rezultiralo time da su se kolege iz serije, zajedno s njegovim tadašnjim bliskim krugom prijatelja, distancirali od njega.

"Sećam se da bih otišla do Paramount studija i samo bih rekla da sam došla da vidim Metjua. Pronašla bih ga kako sedi u prikolici. On nije zavisnik koji to može sakriti, na njemu se videlo kad nije dobro, nije mogao nikoga da zavarat.. Bilo je trenutaka u kojima bih pomislila kako neko može uzimati toliko stvari i ostati živ. Znao je uzeti i 80 Vicodina dnevno, što je opasno po život, tvrdi Edvards.

foto: Profimedia

Otkrila je i da je glumac nekada bio toliko drogiran da nije bio svestan šta radi.

"Jednom prilikom je zalepio ruke za noge super lepkom. Znao je i da se kupa go kupa u privatnom bazenu komšije, otkrila je škakljive detalje.

Takođe, priznala kako je oduševljena činjenicom da je Metju pronašao sreću sa sadašnjom verenicom koja mu je pomogla dase izvuče iz pakla droge i alkohola.

Sijena Miler otkrila nepoznate detalje ljubavne veze koja joj je slomila srce: Potisnula sam taj traumatičan događaj!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs