pogledajte o kome je reč

Detalj iz mladosti koji ne može da zaboravi: Kejt Mos nikad nije zaboravila poljubac sa ovom legendom! (FOTO)

Supermodel Kejt Mos koja je poznata po svom kontroverznom načinu života, prisetila se jednog detalja iz mladosti koji nikada nije zaboravila. Naime, kao devojčurak, Kejt je bila očarana Frenkom Sinatrom, a bliski susret s njim pamti i dan-danas.

Vip priča
Autor:
Detalj iz mladosti koji ne može da zaboravi: Kejt Mos nikad nije zaboravila poljubac sa ovom legendom! (FOTO)
Kejt Mos

Čini se da je prvi put govorila na ovu temu i to za prestižni magazin „Vogue”.

Kada je počela sigurno da gazi stopama najpoznatije manekenke, imala je samo 21. godinu, a tada je bila poznata i po ljubavnoj vezi s Džonijem Depom. Na rođendansku zabavu najpoznatijeg pevača Sinatre otišla je s holivudskim glumcem, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano.

Budući da je bila očarana Frenkom zbog njegovih zanosnih plavih očiju i glasa koji je opijao, Kejt se od bliskog susreta s njim onesvestila. Sve se dogodilo na proslavi i to pred njenim tadašnjim dečkom Džonijem.

- Frenk Sinatra me je u potpunosti opčinio i onesvestila sam se! I dalje je imao onaj sjaj u svojim plavim očima. Bila sma na njegovoj žurki, sedela sam sa strane i pušila cigaretu. U jednom trenutku me je primetio i krenuo i dopšao je da me pozdravi.

- Pozvao je svoje telohranitelje kako Džoni Dep ne bi mogao prići, a konverzacija tekla je prijatno. Pitao me je kako sam. Čestitala sam mu rođendan i ostala bez teksta. Poljubio me u usta te mi je vratio cigaretu - prisetila se Kejt Mos u razgovoru za „Vogue”.

Naime, u ovom intervjuu za januarsko izdanje časopisa Kejt Mos pričala je o mnogim detaljima svog života. Primerak koji tek treba da izađe, mnogi očekuju s nestrpljenjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs