NIJE BILO LAKO

Sijena Miler otkrila nepoznate detalje ljubavne veze koja joj je slomila srce: Potisnula sam taj traumatičan događaj!

Glumica Sijena Miler u poslednjem intervjuu prisetila se svojih ljubavnih jada iz davne prošlosti. Njena veza i veridba s kolegom Džudom Louom nije prošla slavno, a sve se završilo kada se saznalo da je glumac kontinuirano vara s dadiljom svoje dece.

Vip priča
Autor:
Sijena Miler otkrila nepoznate detalje ljubavne veze koja joj je slomila srce: Potisnula sam taj traumatičan događaj!
Sijena Miler i Džud Lou, Foto: Profimedia

'Trajalo je nekih šest nedelja. Bila sam u potpunom šoku i uopšte se ne jećam detalja. Potpuno sam potisnula taj težak i traumatičan događaj. Ne sećam se čak ni druženja s prijateljima, koji su me tada videli', rekla je Sijena Miler u novom intervjuu, kada se prisetila gorkog ljubavnog iskustva.

Govorila je o propaloj veridbi s glumcem Džudom Louom, s kojim je započela vezu nakon snimanja zajedničkog projekta ‘Alfie’. Godinu dana su se viđali kad ju je Lou zaprosio. Idila je trajala svega 12 meseci, a onda se saznalo za glumčevu aferu s dadiljom svoje dece iz bivšeg braka.

Sijena Miler u pantalonama koje stoje svakoj ženi: Savršen kroj, materijal i detalji! (FOTO)

foto: Profimedia

U novembru 2006. Miler je ostavila slavnog zavodnika u kojeg je sve do tada bila ludo zaljubljena. Viđali smo ih često zajedno na crvenom tepihu, idiličnim odmorima po svetu, a ona je čak prihvatila i brigu oko njegove dece.

‘Bilo je grozno u to vreme. Morala sam se svako veče sama pojaviti na sceni pred 800 ljudi, publike koja je istovremeno javno pratila moj ljubavni brodolom. Bilo je jako izazovno i teško’, rekla je 38-godišnja glumica.

Šta je nekada omiljenu plavušu gurnulo na dno života: Zavisnost od alkohola, depresija i pokušaj samoubistva!

foto: Profimedia

Bez obzira na veliki skandal koji joj je priuštio, Miler je dala još jednu šansu Džudu. Ponovo su se zabavljali 2009. kada su zajedno glumili na Brodveju, da bi u oktobru 2011. defintivno raskinuli.

Princeza od Monaka oduševila novim imidžom: Ćerka Grejs Keli stari graciozno i sa stilom! (FOTO)

foto: Profimedia

Poznata plavuša nakon toga nije imala previše sreće u ljubavi, te je još dva navrata raskidala veridbe. Bila je verena još za britanskog glumca Toma Sturidža s kojim je 2012. dobila ćerku Marlou. Lukasa Zvirnera ostavila je ovog septembra, svega devet meseci nakon što je kleknuo.

Potvrđeno nakon meseci glasina: Rijana ostavila milijardera, ima novog dečka! (FOTO)

foto: Profimedia

S druge strane, Džud Lou se skrasio s 14 godina mlađom pshijatricom Filipom Koan s kojom je nedavno dobio dete. Lou je prvi put u bračnu luku uplovio 1997. sa samo 27 godina. Oženio je tada Sejdi Frost, britansku glumicu, producentkinju i modnu dizajnerku. Rastali su se 2003. nakon šest godina braka, tokom kojeg su dobili troje zajedničke dece - sinove Rafertija i Rudija kao i ćerku Ajris. Glumac ima i vanbračnu ćerku Sofiju koju je dobio s modelom Samantom Burk, dok ćerku Adu deli s muzičarkom Ketrin Harding.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs