miša barton

Šta je nekada omiljenu plavušu gurnulo na dno života: Zavisnost od alkohola, depresija i pokušaj samoubistva!

Život joj je, nažalost, obelžila teška zavisnost od alkohola koji konzumira od svoje 14. godine zbog čega je upadala u razne probleme i nevolje

Vip priča
Autor:
Šta je nekada omiljenu plavušu gurnulo na dno života: Zavisnost od alkohola, depresija i pokušaj samoubistva!
Foto: Profimedia

Britansko-irska glumica Miša Barton (34) se proslavila ulogom Marise kuper u nekada veoma popularnoj tinejdžerskoj seriji "Orange County" koja se emitovala od 2003. do 2006. godine.

U to vreme je bila jedno od omiljenih lica sa tv ekrana. Međutim, njen život su od početka karijere pratili skandali, a svi tužni događaji odrazili su se i na njenu kilažu. U poslednje vreme zabrinjava fanove svojim izgledom.

Glumica je uslikana tokom šetnje u blizini svog doma u Los Anđelesu, ali njen tužni i zamišljen pogled u beton nikome nije promakao.

Metju Peri je više puta tumarao ulicama u zapuštenom izdanju: A sada je zbog ove slike svima pao kamen sa srca! (FOTO)

foto: Profimedia

Odevena u široku trenerku pokušala je da sakrije višak kilograma koje je dobila kao posledica teške borbe sa zavisnošću od alkohola. Primetno je i da ima masne naslage i na podbratku.

Da podsetimo, Miša je već nekoliko puta snimljena kako tetura s čašom vina u ruci oko kuće ili sedi na prilazu, a brojne rehabilitacije očigledno nisu mnogo od pomoći.

U maju 2007. godine je hospitalizovana zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste godine je i uhapšena jer je vozila automobil,bez važeće vozačke dozvole.

Životna priča najlepšeg supermodela 90-ih: Živela je kao rok zvezda, bojala se duhova, a njemu je rodila troje dece!

foto: Profimedia

2008. godine osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je da odlazi na predavanja o štetnosti alkohola i platila 2.000 dolara kazne.

U julu 2009. godine njen način života dostigao je vrhunac, pa su njeni roditelji i agent organizovali "intervenciju" nakon što su došli do zaključka da Miša nije u stanju da odleti u Njujork na jedan događaj.

Uoči sastanka s agentom i roditeljima popila je jake sedative, pa se ubrzo onesvestila. Nakon što su je odvezli u bolnicu, situacija se otrgla kontroli, pa je Maša pretila samoubistvom.

Doživela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu. Barton je kasnije rekla da nikada nije bila suicidna, već da je bila u depresiji.

Zbog svog ponašanja upala je i u finansijske probleme do guše. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je u problemima jer nije platila hipoteku u vrednosti od 15 hiljada dolara.

Pokušavala je da proda svoju vilu na Beverli Hilsu, ali to joj godinama nije uspevalo. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerka jer joj je, kako kaže, uskraćivala platu i oterala iz sopstvene kuće.

Sa obzirom na to da je rođena u Londonu, a odrasla u Njujorku, Miša danas živi na relaciji između Velike Britanije i Amerike.

Prošle godine je stavila tačku na dvogodišnju ljubav sa australijskim manekenom Džejmsom Aberkomrbijem, a trenutno je u vezi s kolegom Markom Flaminijem.

Kada kažu zbogom Beloj kući, ovde će početi novi život: Donald i Melanija sele se u svoju najraskošniju vilu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs