božanstveno

Kuća kao iz filma: Novogodišnja dekoracija u režiji Seke Aleksić! (FOTO, VIDEO)

Znate li sve one prelepo ukrašene kuće kojima se divimo i najčešće imamo prilike da vidimo u filmovima, a koje najavljuju prazničnu sezonu? E, jednu baš takvu ima i pevačica Seka Aleksić.

Vip priča
Autor:
Kuća kao iz filma: Novogodišnja dekoracija u režiji Seke Aleksić! (FOTO, VIDEO)
Seka Aleksić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Svi oni koji prate život i rad lepe pevačice Seke Aleksić znaju i da ona obožava da dekoriše svoj dom u Staroj Pazovi čim joj se za to ukaže prilika. Kako smo ušli u poslednji mesec ove godine Seka je rešila da preostale dane ove vanredne godine ulepša i učini veselim.

Pored članova njene porodice, pogotovo onih najmlađih – sinova Jakova i Jovana, verujemo da ova praznična atmosfera mami osmeh svima koji vide dom pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića, a isto tako i pratioca na Instagramu sa kojima su podelila kako sve to izgleda.

Počelo je! – napisala je pevačica, koja se vidno raduje božićnim i novogodišnjim praznicima koje planira da provede sa svojim najbližima.

Ovogodišnja tema dekoracije bila je – crvena i zlatna, pa tako na kući imamo prilike da vidimo ukrase koje čine poklončići, kugle, mašne i lutkice Deda Mraza.

Pevačica je otkrila kako je dekorisala i unutrašnjost kuče kao i prethodnih godina. Njenim sinovima ostaje samo da se prepuste čarolijama i uživaju u prazničnoj idili!

Pogledajte o čemu se radi:

Kako vam se dopada ovogodišnja Sekina dekoracija?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs