počeli radovi

Kada kažu zbogom Beloj kući, ovde će početi novi život: Donald i Melanija sele se u svoju najraskošniju vilu! (VIDEO)

Uprkos teško prihvaćenom porazu na američkim izborima, Donald se nadovno raduje novom životu koji ga čeka na sunčanoj Floridi. Na ovom mestu uvek je imao najsradačniji doček, veliki krug prijatelja i jednostavno oseća se svoj na svome

Šuška se
11:30h Autor:
Foto: Profimedia

Kada Donald Tramp zvanično preda svoju titulu novoizabranom američkom predsedniku Džo Bajdenu, tada će sa svojom suprugom Melanijom i sinom Baronom morati da se iseli iz Bele kuće.

Strani mediji prenose kako je slavna porodica odlučila da novi život započne na jugu zemlje, na sunčanoj Floridi.

Prema pisanju magazina People, Donald, Melania i njihov sin Baron preseliće se na svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, a radovi na vili, i navodno su već počeli. Ova vila je nekada pripadala uspešnoj biznismenki Maržori Meriveder Post, a za potrebe porodice Tramp će se dodatno proširiti i preurediti.

Pogledajte kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću: Rezidencija u Vašingtonu nikad lepše i raskošnije nije izgledala!

Radnici vredno rade kako bi rezidencija bila što modernija i primerenija za porodični život kada Tramp i zvanično siđe sa političke dužnosti.

Poznato je da na floridi ima najveći krug simpatizera, više nego na bilo kom mestu na zemlji, tamo ga bukvalno dočekuju kao da je član kraljevske porodice.

foto: PrintscreenJutjub/Yahoo

Sa odlukom supruga, navodno saglasna je i Melanija, koja je već počela da razgledava škole za svog jedinca.

"Oni žele da svoj novi dom učine toplijim, modernijim i prijatnijim za život. Melanija i Donald imaju ponovo zasebne sobe’, rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin, dodavši da porodica neće u ovoj kući biti tokom leta, jer su u tom periodu godine na Floridi nepodnošljive vrućine. Tada će možda prostor zameniti nekom od svojih drugih nekretnina koje imaju po Americi", kaže izvor.

Melanija Tramp ponovo pogađa u centar: Ove cipele su oličenje luksuza! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...