lansira nft platformu

PRVI JAVNI ANGAŽMAN MELANIJE TRAMP NAKON NAPUŠTANJA BELE KUĆE: Poduhvat bivše prve dame je za svaku pohvalu!

Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp objavila je da prodaje NFT 'Melania's Vision', što je njen prvi javni angažman otkako je napustila dužnost prije gotovo godinu dana

Celebrities
Autor:
PRVI JAVNI ANGAŽMAN MELANIJE TRAMP NAKON NAPUŠTANJA BELE KUĆE: Poduhvat bivše prve dame je za svaku pohvalu!
Foto: Profimedia

NFT 'Melania's Vision' prva je digitalni antikvitet koji se prodaje na njenoj novoj platformi, koja je pokrenuta na američkoj društvenoj mreži Parler i ima značajnu bazu korisnika pristalica njenog supruga Donalda Trampa.

- Ponosna sam što mogu da najavim svoj novi NFT poduhvat, koji obuhvata moju strast prema umetnosti, a podržava i moju stalnu predanost deci kroz moju inicijativu Be Best. Kroz ovu novu, na tehnologiji utemeljenu platformu, pružićemo deci informatičke veštine, uključujući programiranje i razvoj softvera, kako bi mogli da napreduju kada odrastu i napuste hraniteljske porodice, navodi Melanija u svojoj izjavi.

- Deo prihoda će pomoći deci koja prerastu hraniteljske zajednice, putem ekonomskog osnaživanja i proširenog pristupa resursima potrebnim za postizanje uspeha u područjima računarske nauke i tehnologije', navodi se u saopštenju kancelarije gospođe Tramp.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Prvi NFT koji Melanija prodaje su njene oči u akvarelu umetnika Mark Antoinea Koulona, uz koje ide i audio snimak njene poruke nade, navodi se u saopštenju.

Digitalni antikvitet bivše američke prve dame košta oko 150 dolara, a u prodaji je od 16. do 31. decembra 2021. godine.

Bivša prva dama povukla se iz javnosti otkako je sa suprugom Donaldom Trampom u januaru 2021. napustila Belu kuću pa dok njen suprug odmerava svoju političku budućnost, ona se drži dalje od svetla reflektora i retko se pojavljuje u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs