Šuška se

ŠTA JE NATERALO MIROSLAVA ILIĆA DA PREVARI SUPRUGU: Možda se razlog krije u ovoj njenoj izjavi?!

Skandal vezan za preljubu Miroslava Ilića od pre 30 godina i danas jednako zanima javnost

Celebrities
Autor:
ŠTA JE NATERALO MIROSLAVA ILIĆA DA PREVARI SUPRUGU: Možda se razlog krije u ovoj njenoj izjavi?!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Gordana Ilić, supruga Miroslava Ilića, velika je podrška muzičaru već pola veka, a čak i u momentima kada se pisalo da ju je prevario i da sa drugom ženom ima vanbračnog sina ostala je uz njega. Pomenuta govorkanja po gradu i izjava Ilićeve bivše ljubavnice Mirjane Antonović, kao i suđenje povodom očinstva, imala su ipak dosta uticaja na Gordanin i Miroslavljev brak. Svađe su im postale svakodnevnica, mada pevačeva izabranica ističe da je brak sa muzičarem i ranije bio pun turbulencija.

"Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: "O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim", a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom," rekla je ona ranije.

Supruga Miroslava Ilića, muzičaru je rodila dvoje dece sina Marka i ćerku Mariju, koja je udata za političara Dragana Šutanovca.

Problemi sa alkoholom

U vreme kada je bio na vrhuncu svoje karijere, Miroslav je mnogo pio alkohol. Zbog toga je jedne prilike došlo do nesporazuma između njega i Rake Đokića, a posvađao se i sa Vukasom, te demolirao kompletnu prostoriju „ZAM“-a. O tome je pisala cela jugoslovenska štampa i izbio je veliki skandal. I privatni život Miroslava Ilića zapao je u krizu, te je bio na ivici da se razvede sa svojom suprugom Gordanom. U tom trenutku, Radmila Todorović Babić piše pesmu „Tebi“ i daje je Miroslavu. Ova pesma pomogla mu je da sačuva svoj brak, ali i da mu karijera ponovo krene uzlaznom putanjom. Prestao je piti alkohol i dan danas ga ne pije. Miroslav je oženio Gordanu, kada je on imao 21, a ona tek 19 godina. Bilo je to 5. septembra 1971. godine.

Zanimljivo, godišnjica ovog slavnog para je 31. decembra, veče kada su se zavoleli u Skoplju, a pevač svake godine radi baš na ovaj dan. Nije ni čudo s obzirom da je u pitanju Nova godina, a da pevači baš za vreme novogodišnjih praznika imaju najviše posla. Miroslav kaže da se njegova supruga ne ljuti što nastupa za njihovu godišnjicu, te da ne vode mnogo računa o datumima. Supruzi kupuje poklone, idu na putovanja, te je uveseljava i drugim stvarima bez obzira na to koji je datum u godini. Takođe, Miroslav Ilić je vrlo pobožan čovek, pravolavac, te nikada nije nastupao za Božić, Vaskrs i svoju krsnu slavu što njegova supruga itekako ceni.

Navodi o vanbračnom sinu

Skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su medijski nastupi o navodnom vanbračnom sinu kojeg je pevač stekao tokom jedne turneje u Americi. Naime, njegov navodno vanbračni sin zove se Deven i ima trideset godina. Sve to u medije je iznela Mirjana Antonović, Devenova majka. Reč je o ženi srpskog porekla koja živi u Americi. Ona je navodno Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi i bili su ludo zaljubljeni, te ga je pratila na svim nastupima. Sada, trideset godina poslije, tvrdi da je Devena stekla sa Miroslavom Ilićem. Deven nosi prezime Danijela Antonovića, bivšeg supruga njegove majke Mirjane. Mirjana tvrdi da je pevač znao za svog sina, te da ga je video kada je Devin imao 18 meseci. Međutim, s vremenom se prestao javljati, a oni su nastavili život bez Miroslava. Sudskim putem Mirjana i Devin traže da se dokaže očinstvo, a spremni su i na DNK analizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs