Ovi dani su iza njega

MIROSLAV ILIĆ GODINAMA SE BORIO ZA SVOJE ZDRAVLJE: Lekari nisu mogli da nađu uzrok moje bolesti!

Pre izvesnog vremena Miroslav Ilić se borio sa zdravstvenim problemima

Celebrities
Autor:
MIROSLAV ILIĆ GODINAMA SE BORIO ZA SVOJE ZDRAVLJE: Lekari nisu mogli da nađu uzrok moje bolesti!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Pevač Miroslav Ilić svojevremeno je imao izvesne zdravstvene tegobe koje su ga dosta iscrpljivale. Na sve načine on je pokušavao da se reši tih tegoba, a put ka ozdrvljenju bio je dugačak i naporan.

Zdravlje Miroslava Ilića bilo je ugroženo, sudeći po tome, kako je tada ispričao za "Story" , da se nije osećao dobro i da lekari nisu odmah imali rešenje za njegov problem.

Naime, folk muzičar imao je zdravstvene tegobe zbog alergija, koje su ga iscrpele.

"Već dve godine kuburim sa alergijom i često se ne osećam dobro. Lekari nikako ne uspevaju da ustanove na šta sam alergičan i ja se nerviram zbog toga. Poštujući sugestije doktora, podvrgao sam se svim neophodnim analizama, ali i dalje ne znamo šta konkretno uzrokuje moje alergijske reakcije i šta bi trebalo da izbegavam da bih sebi olakšao situaciju. Najgore mi je kada dođe proleće, tada mi baš bude loše, a posebno zbog toga što sam stalno na putu radi nastupa, a pored toga imam mnogo obaveza i zbog snimanja koja znaju da se oduže i samim tim deluju prilično iscrpljujuće," rekao je pevač ranije.

Takođe, on je išao na infuzije i borio se za svoj oporavak, te je bio vrlo optimističan kada su u pitanju prognoze njegove bolesti.

"Inače, nemam gušenja koja su karakteristična za neke alergije, već mi se samo nos zatvori. Da zlo bude gore, ja inače imam probleme sa sinusima, pa kada mi se alergijske reakcije pojačaju, disanje mi bude sasvim otežano. Pre nekoliko dana toliko mi nije bilo dobro, pa sam morao da odem na kliniku da primim infuziju, pa su mi tada lekari dodatno dali još i neke voćne koktele koji su dobri za to. Ne znam ni ja šta je, živim kako moram, pa šta bude biće," optimistički je zaključio pevač svojevremeno.

Privatni život

Miroslav Ilić oženio je Gordanu, svoju mladalačku i veliku ljubav, kada je on imao 21, a ona tek 19 godina. Bilo je to 5. septembra 1971. godine. Imaju dvoje dece. Njihova kćerka zove se Marija, a sin Marko. Marija je udata za političara Dragana Šutanovca sa kojim ima dvoje dece, i to dva dečaka Predrag i Strahinja.

Zanimljivo, godišnjica ovog slavnog para je 31. decembra, veče kada su se zavoleli u Skoplju, a pevač svake godine radi baš na ovaj dan. Nije ni čudo s obzirom da je u pitanju Nova godina, a da pevači baš za vreme novogodišnjih praznika imaju najviše posla. Miroslav kaže da se njegova supruga ne ljuti što nastupa za njihovu godišnjicu, te da ne vode mnogo računa o datumima.

Supruzi kupuje poklone, idu na putovanja, te je uveseljava i drugim stvarima bez obzira na to koji je datum u godini. Takođe, Miroslav Ilić je vrlo pobožan čovek, pravolavac, te nikada nije nastupao za Božić, Vaskrs i svoju krsnu slavu što njegova supruga itekako ceni.

Miroslav Ilić, Gordana Ilić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ljubav sa Gordanom Miroslav kaže da je Gordana prva njega primetila. S obzirom da je on bio stidljiv mladić, ona se njemu prva obratila. Kroz celu njegovu kaijeru supruga mu je bila neizmerna podrška, a na njenu inicijativu Miroslav je napredovao u karijeri i odlučio da se bavi muzikom. S obzirom da je češće bio van kuće, nego u kući, njihova ljubav je opstala zahvaljujući razumevanju i uzjamnom poštovanju. Kumovi Inače, Miroslav je počasni član „Crvene Zvezde“, a na utakmice često ide sa svojim kumom Dobrivojem Topalovićem.

Takođe, postao je kum i sa Hristom Stoičkovim, jednim od najboljih igrača fudbala na svetu.

Navodi o vanbračnom detetu

Skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su medijski nastupi o navodnom vanbračnom sinu kojeg je pevač stekao tokom jedne turneje u Americi. Naime, njegov navodno vanbračni sin zove se Deven i ima trideset godina. Sve to u medije je iznela Mirjana Antonović, Devenova majka. Reč je o ženi srpskog porekla koja živi u Americi. Ona je navodno Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi i bili su ludo zaljubljeni, te ga je pratila na svim nastupima. Sada, trideset godina poslije, tvrdi da je Devena stekla sa Miroslavom Ilićem. Deven nosi prezime Danijela Antonovića, bivšeg supruga njegove majke Mirjane. Mirjana tvrdi da je pevač znao za svog sina, te da ga je video kada je Devin imao 18 meseci. Međutim, s vremenom se prestao javljati, a oni su nastavili život bez Miroslava. Sudskim putem Mirjana i Devin traže da se dokaže očinstvo, a spremni su i na DNK analizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs