neverovatno

OVI PEVAČI SU OČINSTVO PROVERAVALI PUTEM DNK ANALIZE: Da li ste znali za njihove afere?

Dok su žene sa kojima su bili tvrdile da su oni očevi, ovi pevači nisu to priznavali. Ali DNK analiza je pokazala sledeće

Šuška se
Autor:
OVI PEVAČI SU OČINSTVO PROVERAVALI PUTEM DNK ANALIZE: Da li ste znali za njihove afere?
Foto: ATA Images

Ovih dana tema broj jedan domaćeš šou biznisa je polemika oko očinstva Miroslava Ilića, ali podsetimo se svih poznatih ličnosti koje su putem DNK analize utvrđivali očinstvo:

Mirjana Antonović bivša ljubavnica Miroslava Ilića godinama vodi sudski spor sa pevačem zbog utvrđivanja očinstva nad njihovim vanbračnim sinom Devinon Antonovićem. Folker je navodno pre 30 godina bio u vezi sa Antonovićevom koja tvrdi da je iz te ljubavi rodila sina. Kako je pevač odbijao da ga prizna, ona je došla do njegovog DNK uzorka i u Bostonu uradila analizu posle koje su pokazale da je verovatnoća da je Miroslav Devinov otac 99,9992%.

Pevač Dragan Kojić Keba godinama je vodio sudski spor sa poznatim tekstopiscem Ljiljanom Jevremović oko utvrđivanja očinstva nad njihovom vanbračnom ćerkom Inom. DNK analizom utvrđeno je da je Keba Inin otac a sud je doneo odluku da pevač mora da isplati 100.000 evra na ime zaostalih alimentacija. Kojić se na ovu odluku žalio ali je žalba bila odbijena. Inače, Keba nikada nije upoznao Inu a ona je odbila da uzme njegovo prezime nakon utvrđenog očinstva.

Folk pevač Halid Muslimović godinama nije želeo da prizna ćerku Enu koju je dobio sa drugom suprugom Melinom. On je čekao 18 godina da prizna naslednicu a to je učinio tek nakon DNK analize.

Halid Muslimovic
foto: ATA Images

U jeku popularnosti, Miki Mećava dobio je vanbračnu ćerku Mariju sa koleginicom Radmilom. Mariju je priznao tek kada je dobio unuče a cela afera “vanbračno dete” isplivala je u javnost tokom pevačevog učešća u jednom rijalitiju kada mu je naslednica uputila javnu podršku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs