sjajna!

OSVOJILA SVET ULOGOM U HIT SERIJI, LINIJU ODRŽAVA MOTORNOM TESTEROM: Upoznajte novu zvezdu Holivuda - Saru Snuk! (FOTO)

Glumici, koju gledamo u seriji ‘Naslednini’, mnogi predviđaju blistavu karijeru, a svojom eteričnom lepotom i samouverenošću privlači pažnju i muškaraca i žena.

Vip priča
Autor:
OSVOJILA SVET ULOGOM U HIT SERIJI, LINIJU ODRŽAVA MOTORNOM TESTEROM: Upoznajte novu zvezdu Holivuda - Saru Snuk! (FOTO)
Suzan Snuk, Foto: Profimedia

Austrajijska glumica Sara Snuk (34), koja se proslavila ulogom Šivon Roj, ambiciozne ćerke ostarelog novinskog magnata u HBO-ovom serijalu “Naslednici”, daleko je od tipične zvezde. Nije klasična holivudska lepotica i mršavica, visoka je samo 167 centimetara i ne pada joj na pamet zbog svojih “mana” da ide pod nož. Iza nje se ne vuče nijedan skandal, a ljubavna lista joj je neverovatna kratka.

Zna se da se godinama zabavljala s muzičarem i DJ-om Angusom Mekdonaldom, a tek je nedavno u velikom intervjuu za australijski Vog priznala da se u februaru udala za dugogodišnjeg prijatelja i zemljaka, komičara i glumca Dejvida Losona (43) i to - zahvaljujući karantinu zbog pandemije.

OVE SERIJE SU IZDRŽALE TEST VREMENA: Podsećamo se najzanimljivijih serija iz 2000-ih koje i dalje volimo! (FOTO)

Suzan Snuk
foto: Profimedia

- Na početku pandemije bila sam u karantinu u Melburnu s najboljim prijateljem, u kojeg sam se zaljubila. Prijatelji smo od 2014., živeli smo i putovali zajedno. Uvek smo se dobro slagali, ali naš odnos je bio sasvim platonski. Nikad do tada nismo bili slobodni u isto vreme - priznala je glumica.

Otkrila je da je ona bila ta koja je zaprosila Dejvida za Noć veštica i da venčanje nije bilo nimalo glamurozno - organizovano je u zadnjem dvorištu njene kuće i prisustvovalo mu je samo nekoliko ljudi. Glasine o tome da je uplovila u bračnu luku pojavile su se kada je u okobru došla na premijeru treće sezone “Naslednika” s prstenom na ruci, a nedugo nakon toga dala je intervju australijskom Vogu u kojem je otkrila istinu.

One su lektira kinematografije: Ovo je 10 najboljih serija 21. veka!(VIDEO)

Suzan Snuk
foto: Profimedia

Sara Snuk rođena je i odrasla u Australijii kao treće dete prodavca bazena i negovateljice u domu za starije i nemoćne. Glumački talenat nasledila je od bake, koja je 30-ih godina prošlog vela bila glumica u Londonu, a pred užasima Drugog svetskog rata je s ćerkom, Sarinom majkom, prvo pobegla u Južnu Afriku, a potom na Novi Zeland. Kad su se snašle, ćerki je dala novac, a ova ga je iskoristila za putovanje na Papuu Novu Gvineju. Tamo je upoznala Sarinog oca pa se glumica često šali da je od malih nogu bila globtroterka.

Nije 'tipično žensko'

U glumu se zaljubila kao mala, kad je videla kako njena starija sestra u školskoj predstavi u Petru Panu “leti” iznad pozornice. To joj je izgledalo poput čuda pa je insistirala na tome da ne ide u školu s klasičnim programom, već onu gde se uči o glumi i umetnosti. Obrazovanje je nastavila na Skoč koledžu i Nacionalnom institutu dramske umetnosti, gde je i diplomirala glumu.

Kriminalac, psihopata, ludak: Top 5 negativaca iz popularnih serija koje obožavamo! (FOTO)

Suzan Snuk
foto: Profimedia

Prvu ulogu na televiziji dobila je 2009. u serijalu “Svi sveci”, a godinu kasnije igrala je u zapaženom TV filmu “Sestre rata”. Ali, prvi ozbiljan uspeh postigla je naučno-fantastičnim trilerom “Predodređenje”, za koji je 2014. osvojila nagradu AACTA za najbolju glumicu. To joj je bila odskočna daska za ulogu u biografskom filmu o Stivu Džobsu, pokojnom osnivaču Epl-a. Tu je imala i malo sreće, jer je ista ekipa koja je radila kasting za taj film birala i glumce za serijal “Nasljeđe”. Da su dobro odabrali, potvrdilo se kad je Sara 2020. za ulogu Šivon Roj osvojila nominaciju za Emi, a serija je uspešno ušla u treću sezonu.

Suzan Snuk
foto: Profimedia

Kao što nije tipična glumica, Sara Snuk nije ni tipično žensko. Za razliku od Šiv Roj, koja ne izlazi iz poslovnih odela s potpisom Ralfa Lorena, Sara voli mnogo opušteniju odeću. Priznaje da nije luda za modom i najneveštija je u izboru raskošnih kreacija za crveni tepih pa je unazad dve godine unajmila poznatu australijsku stilistkinju Loru Džouns. Ali, kult teretane, tako omiljen kod holivudskih zvezda, još nije prigrlila.

- Kako bih održala formu, najradije palim motornu testeru i cepam drva na našoj farmi pored Melburna. Pitam se kako bi na internetu prošao video sa savetima o oblikovanju guze uz pomoć motorne testere- šali se Sara Snuk.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs