GDE JE DANAS ZVEZDA SERIJE ČUVARI PLAŽE

NAPUSTIO HOLIVUD, ZASUKAO RUKAVE I UZEO ALAT U RUKE: Više nisam zvezda, srećan sam! Ovo mi je najvažnije! (FOTO)

Punih 20 godina bio je aktivan u Holivudu, rđao glumačke uloge i istovremeno ganjao muzičku karijeru, a onda je Dejvd Šarvet odlučio da napravi radikalan potez. Potpuno je promenio svoj identitet, a danas otkriva zašto je slavu ostavio iza sebe.

Vip priča
15:06h Autor:
NAPUSTIO HOLIVUD, ZASUKAO RUKAVE I UZEO ALAT U RUKE: Više nisam zvezda, srećan sam! Ovo mi je najvažnije! (FOTO)
Pamea Anderson i Dejvid Šarvet, Foto: Profimedia

Mnogi ga pamte iz popularne serije 'Čuvari plaže' kada je sa Pamelom Anderson trčkarao najpoznatijom kalifornijskom peščanom plažom. Glumac Dejvid Šarvet svoj je glumački san ostvario, čak je gradio i muzičku karijeru te imao nastupe širom sveta, a onda je naglo sve napustio.

U novom intervjuu za Pejdž Siks, danas 49-godišnji Šarvet otkrio je zašto je promenio posao i potpuno se povukao iz Holivuda.

'Pre nego što sam dobio svoje prvo dete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovo mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, da pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i da budem tu za svoju decu svaki dan i uvek kada iim zatrebam', objasnio je.

Zatim je dodao: 'Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kod kuće kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude'.

Iako je njegov fokus neko vreme bio isključivo na porodici, jednoga je dana sasvim slučajno otkrio svoj novi posao iz snova. Radeći na kući, zbog nestručnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

'Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao da napravim još jednu takvu. Tako se rodila ideja', prisetio se za američki magazin.

Dejvid danas vodi građevinarsku kompaniju i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan i da nikada nije zašalio što je napustio Holivud.

'Naravno kada sam napustio glumački svet, nakon 20 godina staža, bilo je jako čudno. Trebalo mi je malo vremena da se priviknem na novi identitet. Međutim, danas služim ljudima. Više nisam zvezda. Srtan sam, a najvažnije od svega imam divan odnos sa svojom decom', zaključio je.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Šaja i godinu dana stariju ćerku Heven s bivšom suprugom Bruk Burk. Uprkos razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs