SAZNAJTE VIŠE

BILA JE KRALJICA DEVEDESETIH, JEDNIM HITOM POKRENULA NOVI TREND: Gde je danas čuvena VANA! (FOTO)

Vana je jedna od najuspešnijih pevačica iz područja bivše Jugoslavije koja se probila hitom s početka devedesetih "Tek je 12 sati", a nedavno je dobila i posebnu nagradu za svojih velikih tri decenije godina karijere. Evo gde je i đta radi jedna od najboljih pevačica sa naših prostora.

Vip priča
Autor:
BILA JE KRALJICA DEVEDESETIH, JEDNIM HITOM POKRENULA NOVI TREND: Gde je danas čuvena VANA! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / electroteam

Pre nekoliko je dana održana treća Top.HR Music Awards dodela nagrada u organizaciji Hrvatske diskografske zadruge i RTL-a na kojoj su nagrađeni najuspešniji muzičari u protekloj godini.

Dodeljene su nagrade u 11 kategorija prema preciznim podacima dobijenim prema radijskom emitovanju HR Top 40 koji uključuju više od 140 radijskih stanica širom zemlje, prema fizičkoj prodaji i prema podacima o digitalnoj prodaji na muzičkim streaming servisima.

Možda i najveće priznanje tu je veče ipak pokupila Vana koja je kući odnela Multiplatinum Award Hrvatske za jedinstveni muzičko-umetnički doprinos i 30 godina neverovatnih uspeha.

51-godišnja muzičarka sve je prisutne oduševila svojim izgledom i modnom kombinacijom, a sama je i odabrala kombinaciju, bez pomoći stilista. Odlučila se za trendi, svetlucavu košulja-haljinu i sive čizme do kolena, a Stela Makartni torbicu, uskladila je s ovim sjajnim stajlingom.

S obzirom na toliko godina uspešne karijere, nama je otkrila kako je i dalje biti u samom vrhu muzičke industrije.

'Najbitnije je da imaš pesmu ili nemaš. Može biti 20, 30, 40 godina, nebitno... Bitno je da dođeš na koncert i imaš 20 pesama koje ljudi znaju. To je jedino bitno. A sad, koliko ti je godina za to trebalo, to je druga stvar', rekla je Vana za Story.hr.

U poslednjih se nekoliko godina muzika prilično promenila, a neki novi trendovi zavladali su zabavnom industrijom. I dok neki teško prate korak s novitetima, Vana ih i više nego prihvata.

'Ja volim da idem u korak s vremenom. Meni je muzika uzbudljiva i ne osećam se izgubljeno u vremenu. Naprotiv, ono što je moderno i u trendu, zanimljivije mi je od neke retro 'spike'. Meni je to sve fora', rekla nam je.

A u tome joj pomažu i njena 21-godišnja ćerka Jana i 25-godišnji sin Luka.

'Zahvaljujući njima, stalno sam u toku s trendovima i uopđte o načinom razmišljanja i drago mi je zbog toga. Jedino tako znam da živim. Osećala bih se možda malo izolovano da to nije tako. Ne znam do kada će trajati, ali za sada sam zahvalna što mogu da participiram u aktuelnom svetu i zbog dece', zaključila je.

Janu i Luku dobila je sa suprugom Andrijom Vrdoljakom s kojim je u braku od 1998. godine te ih slobodno možemo prozvati jednim od najdugovečnijih parova umetničke scene sa teritorije bivše Jugoslavije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs