omiljeni jelovnik đokovića

ŠPANCI OTKRILI NEPOZNATE STVARI O NOLETU: Ovo mu je omiljeno mesto, a bez jednog slatkiša nikako ne može!

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković često provodi vreme sa porodicom u Marbelji, gde ima i vilu. A kako ga Španci obožavaju, ekipa uglednog španskog lista "El Paisu" pričala je sa lokalnim stanovništom o njemu, evo kakve su sve zanimljivosti otrkili o Noletu!

Vip priča
12:30h Autor:
ŠPANCI OTKRILI NEPOZNATE STVARI O NOLETU: Ovo mu je omiljeno mesto, a bez jednog slatkiša nikako ne može!
Foto: Profimedia

Novak Đoković u poslednje dve godine mnogo vremena provodi u Marbelji u Španiji gde trenira i uživa sa porodicom. To je bio povod uglednom španskom listu „El Paisu“ da ode na Marbelju i pokluša da sazna od lokalnog stanovništa kako se Novak ponaša, šta voli da jede, gde občno provodi vreme itd. Oni su posetili kafice i restorane gde on odlazi.

Često je u teniskom klubu

U tom članku može da se pročita koja mu je omiljena hrana koju naručuje u kafeteriji španskog teniskog kluba, gde provodi dosta vremena.

Na meniju se nalazi veliki broj jela, pogotovo onih veganskih koje Novak preferira, a izdvajaju se zeleni proizvodi, bademovo i kokosovo mleko, avokado, voće, spanać.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Omiljeno jelo

Ipak, radnici u ovm restoranu kažu da je Novakovo omiljeno jelo sa veganskih menija kolač od banane koji se pravi bez šećera. Takođe, svi oni u superlativu govore o Đokoviću.

Zanimljivo je bilo viđenje jednog od zaposlenih o igračkim kvalitetima Đokovića

On je istakao da je veliki fan Rodžera Federera, ali da smatra da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena, a drugi ga je branio zbog stava da se ne vakciniše.

- Smatram da treba poštovati svačiju slobodu, ne razumem zašto ga napadaju zbog vakcine.

Oni su naglasili da se Novak ne izdvaja ni po čemu, da je normalan i pristojan i da četo dolazi sa decom sa kojom se igra. Kao i da je veoma koncentrisan kada dođe da trenira, ali da se uvek ponaša kao svaki član kluba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs