pogledajte

IM 42. GODINE, TROJE DECE, PONAŠA SE KAO NEZRELA KLINKA: Kortni Kardašijan zgrozila javnost i svoju porodicu! (FOTO)

Kourtni Kardašijan i Travis Barker ni ovoga puta nisu mogli da obuzdaju strasti u javnosti, pa su slučajni prolaznici ponovo mogli da vide par u zanosu strasti.

Vip priča
Autor:
IM 42. GODINE, TROJE DECE, PONAŠA SE KAO NEZRELA KLINKA: Kortni Kardašijan zgrozila javnost i svoju porodicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan (42) i Travis Barker (46) dokazali su da ih zaista nije briga za tuđe mišljenje i komentare, barem kada je u pitanju njihov odnos. Ovog utorka su se javno ljubakali na plaži, a situacija je u jednom trenutku postala vruća. Kortni je svom vereniku pokazivala koliko ga voli tako što mu je sela u krilo i strastveno ga ljubila. Ni on njoj nije ostajao dužan, već joj je istim intenzitetom uzvraćao. Bilo je očigledno da par ne mari za komentare prolaznika.

U jednom trenutku bilo je vidljivo da Kortni nosi kupaći kostim u tanga-stilu pa joj je većina zadnjice bila vidljiva, ali ni to nju nije zanimalo.

Kasnije su ušli i u okean, a paparaci su marljivo beležili svaki njihov korak.

KORTNI KARDAŠIJAN ISKRENO: Navikla sam da budem ku**a! 12 dana sam bez se**a!

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Kortni je nedavno izjavila da joj se novi Kardašijan šou na striming platformi Hulu čini kao njen zadnji angažman na ovakvom tipu projekta. Takođe, izjavila je da će se verovatno preseliti u drugi grad i da će "samo nastaviti da živi".

Kardašijanka smatra da je poslednjih godina snimanje rijalitija bilo izuzetno teško jer je sagorela i bio joj je potreban mir, a nije mogla da ga ima dok se pojavljuje u rijaliti programu.

"Svi smo spremni da krenemo dalje", rekla je Kortni za magazin "Varajati".

Ipak, dok se to ne desi, Kortni i Travis svakim svojim pojavljivanjem sve više intrigiraju.

Krajem prošle godine je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj je Kortni prekrivena tetovažama od glave do pete. Fotografija je originalno nastala u julu, međutim ponov je napravljena kako bi 42-godišnja rijaliti zvezda imala razne tetovaže na rukama, nogama i grudima.

Fotografija prikazuje Kortni kako sedi u krilu svog partnera Travisa za kojeg se verila ove godine. Rijaliti zvezda je bila u crnom topu i kratkoj suknji, a telo joj je bilo prekriveno tetovažama. Najstarija sestra među Kardašijankama imala je tetovaže ruža, leptira, vatre, paukova, molitvenih ruku i sličnih mističnih simbola.

Mnogi njeni fanovi su primetili veliku promenu u njenom stilu nakon što se zaljubila u Travisa. Na novijim fotografijama vidi se kako je Kortni usvojila mnoge Travisove modne izbore, a u oktobru ove godine mnogi su je prozivali zbog fotografije na kojoj je njena ćerka Penelope Disik obučena u gotičkom stilu, a Travis je komentarisao: "Rock zvezda".

Takođe, fanovima se čini da je Kortni promenila svoj pristup roditeljstvu otkako je u vezi s poznatim bubnjarom.

Inače, tokom emitovanja šoua koji ih je proslavio, Kortni je često zanemarivala obveze koje je imala i pravdavala to majčinstvom. Ipak, kako godine idu, a deca rastu, tako se i Kourtney opustila sa svojim novim verenikom Travisom Barkerom, a svojoj deci verovatnije pokušava da bude prijatelj, a ne roditelj.

Tako se devetogodišnjakinja često može videti sa šminkom i veštačkim trepavicama, a kosu je nedavno obojila u vatreno crvenu boju. Sve češće nosi cipele s visokom potpeticom i ponaša se više kao tinejdžerka nego devojčica.

Javnost još uvek pamti svađu Kortni njene majke, kao i njenog dečka Korija Gamblea. Jedna epizoda je otkrila da je Kortni otpustila dadilju nakon što ju je Penelope ogrebala, što nije bilo prvi put da se tako ponaša.

Njen postupak osudila je cela porodica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs