saznajte više

ZARADIO 800 MILIONA DOLARA KAO MAĐIONIČAR, ZAVEO KLAUDIJU ŠIFER: Gde je danas i šta radi Dejvid Koperfild? (FOTO)

Dejvid Koperfild slavi 65. rođendan, a iako više nije na vrhuncu slave za njegove se nastupe i dalje se traži karta više.

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Dejvid Koperfild jedan je od najpoznatijih mađioničara na svetu kojem je pošlo za rukom da ostvari status svetske zvezde, a njegova se imovina danas procenjuje na oko 800 miliona dolara.

U svet magije i iluzije danas 65-godišnji Dejvid je odlučio da uđe kao mladić i to kako bi se rešio sramežljivosti pred suprotnim spolom, a čini se da mu je to itekako pošlo za rukom.

Iako je danas možda pomalo zaboravljen i više se ne priča o njemu kao u 90-ima kada je bio na vrhuncu slave, njegovi su nastupi u Americi i dalje popularni i za njih se traži karta više. Forbs ga je proglasio najuspešnijim iluzionistom na svetu, a iza njega je karijera duža od 40 godina. Dejvid se pokazao i kao dobar reduzetnik pa uspešno vodi 11 luksuznih hotelskih resorta na Bahamima.

NAJMLAĐA ĆERKA STIVA DŽOBSA PRAVA JE LEPOTICA: Naslednica poslovnog carstva mami poglede na odmoru u Italiji! (FOTO)

Klaudija Šifer, Dejvid Koperfild
foto: Profimedia

Ono čime danas privlači veliku pažnju je i njegov izgled jer od zgodnog zavodnika malo je toga ostalo, a već je na prvi pogled jasno da se odlučio za tretmane podmlađivanja lica, a i kosa mu je s vremenom postala sve bujnija, a šuška se da zapravo nosi periku.

Dejvidovi uspesi su nekoliko puta ostali u seni velikih skandala u koje je bio upleten, a bio je optužen i za dva seksualna zlostavljanja. Prvo ga je 2007. godine za to optužila Lejsi L. Kerol, međutim njena tužba je na kraju bila odbačena, a pre tri godne pojavile su se nove optužbe i to za zlostavljanje tinedjžerke davne 1988. godine.

Ljubavni život obeležila mu je veza s manekenkom Klaudijom Šifer koju je upoznao na jednom od svojih nastupa, a već sedam meseci kasnije zaprosio ju je prstenom od 4,5 miliona dolara.

NAJPOZNATIJE FACE NA MEČU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Evo ko je sve posetio turnir u Njujorku! (FOTO)

Klaudija Šifer, Dejvid Koperfild
foto: Profimedia

Ipak, par se nikada nije venčao, a šuškalo se da je njihova veza bila samo dobro osmišljen marketinški trik za koji je ona bila dobro plaćena.

Od 2006. godine Dejvid je u vezi je s 28 godina mlađom manekenkom Kloi Goselin s kojom danas ima 11-godišnju ćerku Skaj.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...