Tuga

UNUKA MERIME NJEGOMIR O BAKINOJ SMRTI: Drago mi je što je više ništa ne boli. Ona mene sada čuva s neba...

Reči devojčice će vas rasplakati

Celebrities
Autor:
UNUKA MERIME NJEGOMIR O BAKINOJ SMRTI: Drago mi je što je više ništa ne boli. Ona mene sada čuva s neba...
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Legenda narodne muzike Merima Njegomir napustila nas je iznenadno i prerano. Tužna vest potresla je ovdašnju javnost, ceo region, a utehe za njenu decu ‒ nema. Milica, Ljubica, Jelena i Marko bili su joj najveća podrška tokom teške borbe sa podmuklom bolešću i zajedno sa njom do poslednjeg trenutka verovali da će pobediti. Nažalost, nije uspela.

Ne prođe dan da Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice na društvenim mrežama ne objavi nešto majci u čast.

#Boli, i ne prestaje... Sanjam te svako veče, stalno si pored mene. Znam da me sada čuvaš još više. Ljubi te tvoja Bubica“, napisala je pored zajedničke fotografije iz srećnih vremena.

Na drugoj smo videli Merimu sa unukom.

"Danas mi je Sonja rekla: Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo. Ali mi je drago što je više ništa ne boli... I ona mene sada čuva s neba.

Slavnoj pevačici porodica je uvek bila na prvom mestu, i dala je sve od sebe da decu izvede na put. Uspela je u tome. Najviše je uživala u igri sa unucima, veselila se svakom susretu. Imala ih je četvoro, a najmlađe joj je ovog proleća podarila ćerka Jelena.

"Blagosloveni smo što smo imali tebe za majku. Ti si bila i više od toga. Beskrajno, mama... Pretužno je ovo vreme bez tebe..."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs