BILA JE PONOSNA MAJKA

BILI SU DIKA I PONOS SLAVNE PEVAČICE, DANAS NEUTEŠNI NAKON SMRTI VOLJENE MAJKE: Ovo su deca Merime Njegomir!(FOTO)

Pored toga što je imala glas kakv se teško ponavlja, Merima je bila blagoslovena i sa četvoro divne dece, na koje je bila ponosna.

Celebrities
Autor:
BILI SU DIKA I PONOS SLAVNE PEVAČICE, DANAS NEUTEŠNI NAKON SMRTI VOLJENE MAJKE: Ovo su deca Merime Njegomir!(FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Merima Njegomir, legendarna pevačica, preminula je danas u 69. godini nakon kratke borbe sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavila četvoro dece, koji su uz nju proveli poslednje dane njenog života.

Merima je bila udata za Milana Njegomira i sa njim dobila četvoro dece - kćerke Milicu, Jelenu i Ljubicu i sina Marka.

Milica je odlučila da krene maminim stopama pre nekoliko godina, ali je onda shvatila da to nije poziv kojim želi da se bavi, te se povukla iz javnog života i danas radi kao službenik kod poverenice za zaštitu ravnopravnosti.

Jelena je udata i na prezime Njegomir dodala je Grahovac. Ona se bavi lajf-koučingom i svojevremeno se pisalo o njoj jer koristi "vibriranje", tehniku za privlačenje novca koja je proslavila Anu Bučević. Jelena možda i više liči na mamu od Milice.

Kćerka Ljubica je takođe udata i vlasnica je poznate poslastičarnice u Beogradu.

Jedini Merimin sin, Marko, bavi se pravom, a kao muškarac, uvek je bio mezimac cele porodice.

Podsetimo, tek nedavno se saznalo da je Merima obolela od karcinoma, a iako su se lekari trudili da joj pomognu, bolest je bila jača.

Merima nas je napustila dans, u 69. godini i iza sebe ostavila veliku prazninu u srcima svojih najbližih, ali i u srcima publike koja ju je volela, kao i cele nacije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs