pogledajte

MELANIJA TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NAPUŠTANJA BELE KUĆE: Šeta Njujorkom i izgleda SAVRŠENO! ( FOTO)

Otkako je Donald Tramp izgubio na predsedničkim izborima te su on i Melanija napustili Belu kuću, bivša prva dama po prvi put je viđena u Njujorku, a nagađa se kako će leto provesti u društvu sina Barona na Menhetu i u Bedminsteru i Nju Džerziju.

Star look
Autor:
MELANIJA TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NAPUŠTANJA BELE KUĆE: Šeta Njujorkom i izgleda SAVRŠENO! ( FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

U jednom od svojih prvi javnih pojavljivanja nakon napuštanja Vašingtona u bivša prva dama Melanija Tramp fotografisana je kako stiže u Tramp Tauer na Menhetnu. Ovo je bio vrlo redak slučaj jer Melanija nije viđena izvan Palm Biča otkako su se ona i njen suprug, bivši predsednik Donald Tramp, tamo preselili nakon gubitka na izborima. Naime, Donald i Melanija sada žive u privatnom klubu na Floridi.

Donald je još u maju viđen kako avionom odlazi za za Bedminster u Nju Džerzi, gde takođe poseduju jedan od luksuznih golf klubova, ali Melanija tada nije viđena u njegovom društvu. Međutim, magazin Pipl navodi kako će Melanija ovo leto provesti na dvije lokacije – jedan deo u porodičnoj rezidenciji na Menhetnu, a drugi u kući za odmor u Bedminsteru.

Bivši 75-godišnji američki predsednik trenutno se nalazi u Bedminsteru gde je nedavno održao i konferenciju za novinare čiji je povod bila najava tužbi protiv nekoliko tehnoloških kompanija. 'Premda je Palm Bič njihovo glavno prebivalište, Trampovi leto provode na relaciji između Njjorka i Nju Džerzija,' otkriva izvor blizak Trampu i dodaje: 'Melanija i njena porodica puno stvari rade zajedno, ali ne nužno s Donaldom. Izvor dodaje kako Melanija pokušava da ostane u blizini istog grada u kojem boravi i njen suprug, ali da i dalje prati svoj raspored te tako povremeno sama putuje po SAD-u i u inostranstvo.

'Donaldu je to u redu, sve dok je Melanija zadovoljna, pušta ga na miru i pojavljuje se u javnosti kada je potrebno. Melanija je najsrećnija kada je okružena svojom familijom, uključujući njenog sina. Ona jako dobro zna kako da organizuje život kako bi joj bio što ispunjeniji,' kaže izvor.

Za razliku od Donaldove bivše supruge Ivane, koja je volela da bude društveno i poslovno aktivna u jednakoj meri kao i Donald, Melanija radije vreme provodi s porodicom. 'Melanija je vaspitana znatno drugačije i želi da da njenu roditelji i sestra uživaju u svemu što SAD može ponuditi. Njena porodica nije bila bogata,' otkriva izvor i dodaje kako Melanija ne voli da bude u centru pažnje. 'Nikada nije volela da bude u centru pažnje medija, a sada to voli još manje. Učiniće sve što može kako bi izbegla fotografisanje ili intervjue,' kaže izvor za Pipl.

Izvori bliski bivšoj prvoj dami ranije su otkrili kako je Melanija vreme provedeno u privatnom klubu na Floridi najčešće provodila na spa tretmanima i u društvu 15-godišnjeg sina Barona. Takođe je organizovala i kancelariju iz koje vodi svoju inicijativu 'Be Best', pokrenutu za vreme Donaldovog mandata a čija namena je usredsređena na pitanja dobrobiti dece, poput sajber nasilja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs