pogledajte

PENELOPE KRUZ (47) UŽIVALA SA PORODICOM NA PLAŽI: Plavi kupaći kostim istakao je njenu besprekornu liniju! (FOTO)

Španska lepotica Penelope Kruz uživala je sa suprugom Havijerom Bardemom i njihovo dvoje dece u porodičnom druženju na plaži italijanskog ostrva Sardinija. Za 47-godišnju glumicu u plavom jednodelnom kupaćem kostimu, vreme kao da je stalo

Star look
Autor:
PENELOPE KRUZ (47) UŽIVALA SA PORODICOM NA PLAŽI: Plavi kupaći kostim istakao je njenu besprekornu liniju! (FOTO)
Penelope Kruz i Havijer Bardem, Foto: Profimedia

Plavi kupaći kostim s patent zatvaračem odlično je uokvirio Penelopinu besprekornu figuru.Skrojen s moćima privlačenja pogleda na dekolte, ipak je ostavio utisak da je glumica mogla odabrati i nešto veći broj korpi.

Bez obzira na sitne nedostatke opsega plavog kupaćeg kostima, Kruz je na vrućem sardinijskom pesku izgledala senzacionalno.

NEUREDNA KOSA,ISPIJENO LICE - GLUMICA NE LIČI NA SEBE:Izdanje u kom se pojavila na Kanskom festivalu zabrinulo sve! FOTO

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Dobro raspoložena glumica uživala je upijajući zrake sunca i gledajući svog 52-godišnjeg supruga kako se zabavlja s 10-godišnjim Leom i 7-godišnjom Lunom, a ekskluzivne fotografije objavio je Dejli Mejl.

Kruz i Havijer su se venčali 2010. godine, a glumica je nedavno u intervjuu za grčko izdanje časopisa Mari Kler progovorila o svom porodičnom životu i pristupu majčinstvu.

KAD JE ONA KROČILA NA CRVENI TEPIH NASTALA JE OPŠTA POMETNJA: Ova žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Glumački bračni par, otkrila je Kruz, trudi se svoje karijere držati van medijskog života.

'Kao i svaki par, razgovaramo o svojim poslovima, a time i o svojim likovima, o načinu na koji pristupamo pojedinim scenama. Ponekad razmenimo ideje, ali što se tiče naših poslova uopšte, nismo opsednuti poslom i pokušavamo da ga ostavimo pred vratima kuće', ispričala je Kruz.

NA CRVENOM TEPIHU, ONA JE KAO KOD KUĆE: Eva Hercigova pokazala kako treba da izgleda seksepil u petoj deceniji! (FOTO)

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Glumica je otkrila i kako je s majčinstvom počela manje da brine za tuđa mišljenja.

'Kad sam bila mlada, način na koji su me drugi gledali, bio on pozitivan ili negativan, imao je za mene ogromnu važnost. Ali postajući majkom osvestila sam da mi je ovo najvažnija misija u životu i da je želim ostvariti najbolje što mogu', rekla je glumica.

1 / 6 Foto: Profimedia

Sa starenjem i sazrevanjem, glumica je promenila i stav prema radnom delu svog života, ostavljajući više vremena za 'punjenje baterija'.

'U dvadesetima sam bila totalni radoholičar, budila se čak i noću kako bih odgovarala na mejlove . A onda sam morala da se naučim strpljenju, odmaranju i tišini, stvarima koje sad jako cenim', otkrila je glumica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs