Lepe vesti

NADA MACANKOVIĆ POSTALA MAJKA PO DRUGI PUT: Još jedan dečak stigao na svet! (FOTO)

Uzbuđena mama podelila prvu fotografiju iz porodilišta

Celebrities
Autor:
NADA MACANKOVIĆ POSTALA MAJKA PO DRUGI PUT: Još jedan dečak stigao na svet! (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

U domu Nade Macanković i njenog supruga Bojana Janića sve je u znaku radosti i veselja. Glumica i odbojkaš ostvarili su se u ulozi roditelja po drugi put. Njihova tročlana porodica, koju je do sada krasio sin Milutin, dobila je pojačanje u vidu preslatkog dečaka.

Uzbuđena mama svoju radost nije krila, pa je prvu fotografiju iz porodilišta ponosno podelila sa pratiocima na Instagramu uz reči:

- Dobrodošao, maleni moj.

Podsećanja radi, poznata glumica se u trudnoći susrela i sa virusom korona, koji joj je donekle pokvario rasploženje i sreću.

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako virus deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - rekla je u "Među nama".

Najzad, radosna mama sada konačno može da odahne i da uživa u prelepim trenucima koji tek predstoje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs