Omiljeni negativac

O PRIVATNOM ŽIVOTU MATIJE IZ IGRE SUDBINE MALO SE ZNA: Postaje otac i u stvarnom životu!

Pavle i njegova supruga sa velikim uspehom čuvaju svoju privatnost od javnosti

Šuška se
Autor:
O PRIVATNOM ŽIVOTU MATIJE IZ IGRE SUDBINE MALO SE ZNA: Postaje otac i u stvarnom životu!
Foto: Instagram / pavle_jerinic

Glumac Pavle Jerinić, koji je najveću popularnost stekao kao negativac Matija u seriji "Igra sudbine", tri godine u skladnom je braku sa suprugom Emom. Kako lepa crnka ne voli da se eksponira u javnosti mnogima je i dalje iznenađenje kada čuju da je Pavle zauzet.

‒ Nasmejao sam se kad sam video naslov “Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženja”. Niko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj „Instagram“, shvatio bi da sam već dve godine oženjen – rekao je nedavno popularni glumac za HELLO.

Zanimljivo je da su supružnici uspeli da sakriju od javnosti da u njihov dom uskoro stiže pojačanje. Naime, u pauzi snimanja najpopularnije domaće serije Pavle svaki trenutak koristi da uživa u poslednjim trudničkim danima supruge koja će mu za manje od dva meseca podariti ćerku.

‒ Tačno je, za dva, dva i po meseca stiže beba. Sve je spremno za devojčicu. Ova preostala dva meseca doneće još neke stvari koje se tada obavljaju, tada se to kupuje, nabavlja, rešava. Sve ide prirodnim tokom. Lepo nam je, uživamo u tome koliko možemo, u ovim ne baš idealnim okolnostima ‒ potvrdio je lepe vesti glumac Pavle Jerinić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs