Mnogi ne znaju da je oženjen

MATIJA IZ SERIJE IGRA SUDBINE je u srećnom braku već dve godine: Ovo je NJEGOVA SUPRUGA! (FOTO)

U stvarnosti Pavle nimalo ne liči na okrutnog Matiju kojeg igra u popularnoj seriji

Celebrities
Autor:
MATIJA IZ SERIJE IGRA SUDBINE je u srećnom braku već dve godine: Ovo je NJEGOVA SUPRUGA! (FOTO)
Foto: Instagram / pavle_jerinic

Popularni "zloća" iz serije Igra sudbine Pavle Jerinić o svom privatnom životu ne voli previše da priča. Njegova supruga, iako su prošle godine proslavili pune dve godine braka, ne pojavljuje se u javnosti, te mnogi obožavaoci nisu znali da je popularni glumac uopšte oženjen. Jedina činjenica koju javnost zna o Pavlu jeste da mu je otac naš uspešni glumac Branko Jerinić.

"Imam starijeg brata. Živi u Kanadi, programer je u Amazonu. Ozbiljna je faca. To je najpametniji čovek kojeg poznajem. Jako sam ponosan na njega i srećan štš ima lep život sa suprugom i detetom – otkrio je Pavle nedavno u intervjuu za magazin Hello!. On je tada priznao kako ga je naslov u novinama da je jedan od najpoželjnijih neženja dobro nasmejao.

"Nasmejao sam se kada sam video naslov Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženja. Niko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj Instagram, shvatio bi da sam oženjen već dve godine", kroz osmeh je prokomentarisao glumac.

I dok uživa čitajući zanimljive naslove o sebi, Pavle vodi miran i srećan porodični život. Najveća podrška mu je upravo voljena supruga Ema, o kojoj domaća javnost veoma malo zna.

Svoju dugogodišnju ljubav pre skoro tri godine krunisali su brakom, a fotografije sa brojnih putovanja, dok su ona bila moguća, Pavle i njegova supruga redovno su delili sa njegovim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs