Svi joj predviđaju veliku karijeru

BILJANA (13) je maestralno odigrala MALU DARU IZ JASENOVCA: Ova scena mi je NAJTEŽE PALA!

U filmu nije bilo veštačkih suza - mala Dara je stvarno plakala

Vip priča
Autor:
Foto: ATA Images

Srbija je pogledala "Daru iz Jasenovca" i ostala bez teksta — jeziva priča koja je oživela na našim malim ekranima proteklog vikenda nikog nije ostavila ravnodušnim, pogotovo gluma mlade Biljane Čekić, devojčice koja je igrala Daru.

Ona je, gostujući u jutarnjem programu TV Prva otkrila da je svesna u kakvom je filmu igrala i dodala da joj svi već danima čestitaju i govore da su ponosni na nju.

— Svi su zadovoljni, drago mi je što smo videli film, ostavio je jak utisak na mene, možda i više nego kad smo snimali — rekla je Biljana i otkrila šta joj je najteže palo.

Snimanje po noći jer nisam navikla da ostajem do kasno, ali i emotivno teško scene. Kada držim brata u krilu i treba da ga dam — pričala je Biljana, a onda joj je glas zadrhtao.

Ona je otkrila i da za tu scenu nije bilo veštačkih, filmskih suza, već pravih.

Naterala sam sebe da plačem. Shvatala sam koliko je to emotivno i onda sam se uživela u ulogu i suze su same krenule.

Biljana je rekla da je o Jasenovcu znala, zbog prabake koja je bila odvedena u logor.

I u školi smo učili i u kući se pričalo o tome. Moja prabaka i rođaci su bili u Jasenovcu i to mi je na neki način pomoglo da odigram ovu ulogu.

Otkrila je i da u budućnosti planira da upiše srednju školu: "Još ne znam koju, ali bih volela da posle upišem Fakultet dramskih umetnosti".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs