Sve što niste znali o Vladanu Saviću

IVAN iz serije IGRA SUDBINE: Sinovi mi se ne drogiraju, OŽENJEN SAM ISTOM ŽENOM 20 godina-zato me nema često u novinama

Što se tiče mog privatnog života, nema tu ničeg spektakularnog, ističe glumac

Celebrities 09.02.2021. - 16:01h Autor: Blic
Foto: Printscreen Youtube / Igra sudbine

Glumca Vladana Savića gledamo u seriji "Igra sudbine" u ulozi jednog od glavnih junaka Ivana Ožegovića, a malo ko zna da je napisao jedan od najvećih muzičkih hitova ― pesmu “Opa, opa” koju je pevao legendarni Luis, kao i to da je odbio da bude profesor na privatnom fakultetu.


― Što se tiče mog privatnog života, nema tu ničeg spektakularnog da bih bio često u novinama. Nisam sklon skandalima, nemam ljubavnicu, sinovi mi se ne drogiraju, oženjen sam istom ženom skoro dvadeset godina. Možda je zanimljivo to što sam bio sportski pilot i što sam nagrađivani tekstopisac velikog broja pesama za koje mnogi ne znaju da sam ih ja napisao. Iako sam uglavnom pisao rok i pop pesme, pomenuću samo jedan narodnjak, a to je “Opa, opa”, koji je pevao legendarni Luis ― otkrio je Vladan nedavno za "Blic".

Vladan se nedavno osvrnuo na sve veću pojavu privatnih fakultetu za glumu i mladih glumaca koji iste završavaju.


― U vreme mog studiranja, davnih osamdesetih, fakultete na kojima se učilo glumi mogli smo da izbrojimo na prste jedne ruke. I to na nivou Jugoslavije. Danas je to sasvim drugačije i ja sam vrlo protiv takozvanih garažnih keš end keri fakulteta. Ne toliko što, po mom mišljenju, ne pružaju odgovarajuće znanje i vežbu svojim studentima, već ih primaju na studiranje bez rigorozne provere talenta i tako ih unesrećuju i dovode u zabludu da su nešto što nisu. Imao sam čak i ponudu da predajem glumu na jednom od njih, ali sam to odbio ― objasnio je.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...