Mnogi će biti razočarani

Sulejman Veličanstveni je gotov: Završeno snimanje serije! (FOTO)

Poslednja klapa snimanja pala je sinoć oko ponoći, nakon čega se cela ekipa serije zabavljala do kasnih sati uz tortu sa likom Sulejmana
Filmovi
15:54h Autor:
Sulejman Veličanstveni je gotov: Završeno snimanje serije! (FOTO)
Foto: PR

Jedna od najgledanijih serija svih vremena na Balkanu, "Sulejman Veličanstveni" zvanično je završila sa snimanjem.

Naime, poslednja klapa snimanja je pala sinoć oko ponoći, nakon čega se cela ekipa serije zabavljala do kasnih večernjih sati.

"Sinoć je završeno snimanje poslednje epizode, a naši glumci i sva ekipa iza seta slavili su do kasnih noćnih, odnosno ranih jutarnjih sati", navodi se na Fejsbuk stranici Sulejman Veličanstveni - Sultanova Družba.

Za ovu posebnu priliku, glumci su se počastili i tortom sa likom Sulejmana, koji je obožavan od strane fanova širom sveta. Uprkos tome što vlada žal zbog završetka serije, obožavatelji glumca Halita Egenča su u neku ruku zadovoljni, jer će se on konačno obrijati nakon pet sezona puštanja brade.

"I tako...Snimanje serije je i službeno gotovo! Nakon 24 epizode u prvoj sezoni, 39 epizoda u drugoj i trećoj i 35 epizoda u četvrtoj sezoni, danas je završeno snimanje poslednje, 139. epizode zaključno sa 107. scenom! Eh... Sve što je dobro traje... Čekamo još ovo malo", piše na Fejsbuk stranici Sultanove Družbe.

Na žurci je bio prisutan i Okan Jalabik, poznat kao Ibrahim paša.

A koje su sve nesreće pratile snimanje ove serije, koje su mnogi nazvali prokletstvom Sulejmana Veličanstvenog saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs