preslatko

MAJA VOLK UŽIVA u novoj životnoj ulozi: Postala je BAKA, a ovako zabavlja svog UNUKA! (VIDEO)

Maja Volk svojim načinom života oduvek pobuđuje interesovanje javnosti.

Vip priča
Autor:
MAJA VOLK UŽIVA u novoj životnoj ulozi: Postala je BAKA, a ovako zabavlja svog UNUKA! (VIDEO)
Maja Volk, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ona je neko ko pobija predrasude, krči nove puteve i ne plaši se da bude drugačiji. Književnica i cenjena muzičarka nedavno se ostvarila u još jednoj životnoj ulozi – postala je baka, a svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala u društvu svog unuka Luke.

– Što se tiče unuka, osećaj je neopisiv. Sa ovakvim znanjem, iskustvom, strpljenjem, mirnoćom, prilazite detetu na potpuno drugačiji način nego kad ste kao majka zabrinuti za sve i učite u hodu – otkila je Maja u razgovoru za “Story“.

Ćerki Mileni pomaže na različite načine

– Već u ranu zoru, unuk stiže kod mene na “edukaciju”. Ja to zovem “bakino zabavište”. Puštam mu muziku, pevam, igram, zabavljam ga i podstičem na razne načine, a on mi uzvraća širokim osmehom. Činim sve da se Milena (ćerka) što više odmara i sama oporavi.

– Uzimam svoju sirovu hranu, i još neke dodatne suplemente, cedim sokove svakog jutra, pojedem po dva kilograma svežeg voća i povrća dnevno, vežbam, sad i sa tegovima, jer Luka ima preko sedam kilograma, a nema još tri meseca, tako da moram ruke da ojačam – iskrena je ona.

Maja Volk ne odustaje od poslovnih planova

Što se tiče poslovnih planova, Maja priznaje da njene namere ništa neće zaustaviti.

– Posao zdravlja i savetovanja ne može ništa da zaustavi, a u ovakvim situacijama, može samo da pojača. Nema radionica i putovanja, ali ima razgovora, saveta, snimam puno video sadržaja na mom jutjub kanalu, i nekako sa odlaskom u penziju zaokružujem i moj scenaristički rad. Opet pišem scenario za dugometražni igrani film koji će režirati Milan Jelić, završila sam zbirku kratkih priča, koje sam snimala kao audiovizuelne priče na jutjubu, a možda otvorim onlajn butik za štrikanje i heklanje. Spremam i novu emisiju na televiziji, “U Majinoj kuhinji”, gde ću praviti sirove biljne poslastice. Toliko toga ima da se uradi, nijedan virus to ne može da uspori niti spreči.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs