pogledajte

NAJKUL BAKA IKADA: Legendarna plavuša u OSMOJ DECENIJI pršti od energije! (VIDEO)

Kejt Hadson je na Instagramu objavila video u kojem njena mama Goldi Hon nosi njenu čerku Rani Rouz na leđima.

Vip priča
12:59h Autor:
NAJKUL BAKA IKADA: Legendarna plavuša u OSMOJ DECENIJI pršti od energije! (VIDEO)
Goldi Hon, Foto: Profimedia

Legendarna holivudska glumica Goldi Hon (75) je šesterostruka baka, a poslednju unuku Rani Rouz (2) rodila joj je ćerka i takođe poznata glumica Kejt Hadson (41).

Sa svojom ćerkom i malenom Rani Rouz, čiji je otac glumac Deni Fudžikava, za vikend je uživala u šetnji, a Kejt je na Instagramu podelila video razigrane bake i unuke.

"Jaka Gogo s 13 kilograma ljubavi na leđima", napisala je Hadson u opisu videa u kojem Goldi energično korača i pevuši dok u nosiljci na leđima sedi njena nasmejana unuka.

"Najkul baka", "Goldi je boginja!", "Koliko energije ima ova žena!", pisali su ispod objave oduševljeni obožavatelji legendarne glumice koja i na svom Instagramu videima u kojima vežba često dokazuje da su godine za nju samo broj.

Jedna je i od retkih holivudskih zvezda koja je odlučila da stari prirodno te, iako je za to često prozivaju, tvrdi da nikada nije išla pod nož.

Hon je ćerka Kejt i sina Olivera (44) dobila s bivšim suprugom, muzičarem Bilom Hadsonom (71), a od 1983. godine je u srećnoj vezi s glumcem Kurt Raselom (69) s kojim nema zajedničku decu. Upoznali su se na setu filma "Swing Shift", a poslednji zajednički film, "Božićne hronike 2" koji je nastavak istoimenog filma iz 2018., snimili su prošle godine, ali iako njihova ljubav ne jenjava ni nakon gotovo četiri decenije, Goldi i Kurt nemaju nameru ni želju da stanu pred oltar.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs