PRELEPA I DAN DANAS

Igrala je zavodnice i MUŠKARCE TERALA U SMRT, a privatno je potpuno drugačija: Ovako danas izgleda fatalna MADLEN!

Madlen Stou (62) je 1990. godine zaigrala u filmu "Osveta" kraj velikog holivudskog zavodnika Kevina Kostnera. Tužna ljubavna priča rastužila je mnoge koji su dobro zapamtili prelepu glumicu.

Vip priča
15:23h Autor:
Igrala je zavodnice i MUŠKARCE TERALA U SMRT, a privatno je potpuno drugačija: Ovako danas izgleda fatalna MADLEN!
Madlen Stou i Entoni Kvin u filmu" Osveta", Foto: Profimedia

Film "Osveta" doneo joj i prvu važnu ulogu. Prelepa Marjea Mendez, fatalna za dva muškarca, skupo je platila cenu svoje lepote. Posle dirljive priče 1992. se desio film "Poslednji Mohikanac" i uloga Kore Manro.

Njena lepota često je u filmovima koje je igrala bila utisak za sebe. Sjajnu ulogu je ostvarila 1995. godine u filmu "Dvanaest majmuna", u kojem joj je partner bio Brus Vilis.

Važio je za najfatalnijeg muškarca 90-tih: Životna priča Kevina Kostnera! (FOTO)

Madlen Stou
foto: Profimedia

Holivud obožava Madlen, a ljubitelji komedije su na listu svojih omiljenih filmova dodali "Odmazdu na mafijaški način", ostvarenje gde je glumica kao Dženifer Baret Aligijeri osvojilaSilvestera Stalonea. Njen šarm sijao je sa filmskog platna.

Od jedne do druge "osveta" okrenuo se jedan krug, a Madlen Stou je sve vreme podjednako lepa. O njenom talentu je suvišno govoriti, on je postao očigledan još 1981. godine kad je prvi put zaigrala na filmu, u "Ratu gangstera".

Ispovest legendarne glumice o paklu zavisnosti od alkohola: Bila sam u ratu sa sobom, ali 22 godine sam trezna!

Madlen Stou
foto: Profimedia

Madlen, prva od troje dece, rođena je u Los Anđelesu gde je i odrasla. Želela je da postane koncertni pijanista, napordno je radila godinama na tome, vešto izbegavakući druženje sa ostalom decom. Njen učitelj klavira je polagao velike nade u nju pa joj je držao časove i iz kreveta sve do svoje smrti. Kada je preminuo u 92. godini, ona je odustala od klavira i jednom prilokom izjavila: "Bilo je vreme da više ne budem sama."

Slavna brineta poznata po svojoj raskošnoj kovrdžavoj kosi oduševljeno prigrlila svoje sede: Izgledam baš opako! (VIDEO)

1982. godine, Madlen se udala za Brajana Benbenam koga je upoznala na setu serije "The Gangster Chronicles" prethodne godine. Žive zapadno od Ostina u Teksasu i imaju ćerku Teodoru, koju su dobili 1996. godine.

Ušla je u sedmu deceniju, a vreme je odavno pobedila. Ovako danas izgleda fatalna crnka koja je osvajala svakog svog partnera na filmskom platnu.

(Stil.Kurir.rs)

1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs