OVA BAKA JE LJUBAV PRONAŠLA U KAIRU SA 46 GODINA MLAĐIM ČOVEKOM: Mislila je da je srećnica, a onda je sve POŠLO PO ZLU

Iris (83) i njen skoro pola veka mlađi suprug su se venčali nakon godinu dana veze ali onda je usledilo ovo.

Lifestyle
10:08h Autor:
OVA BAKA JE LJUBAV PRONAŠLA U KAIRU SA 46 GODINA MLAĐIM ČOVEKOM: Mislila je da je srećnica, a onda je sve POŠLO PO ZLU
Baka pronašla svoju ljubav u Kairu pa usledila svadba, Foto: printscreen/facebook/Iris Jones

Iris Džons (83) bivša čistačica i penzionerka, upoznala je Mohameda Ibrihama (37) iz Kaira na Fejsbuku 2019. godine, a potom su se venčali u novembru 2020. Iris je postala prava internet i TV zvezda nakon udaje za Mohameda.

Ova britanska penzionerka fascinirala je sve svojim ljubavnim životom sa suprugom egipatskog porekla ali njen dvogodišnji brak je nažalost bio kratkog daha što ovu baku nije uznemirilo.

Holi Viloubi i Filip Šofild su je čak pozvali u emisiju "Ovog jutra". Voditelji su bili zadivljeni tokom razgovora sa Džons, koja je tada imala 80 godina.

Uprkos tome što su bili u srećnom braku dve godine, par je odlučio da ipak raskine. Iris je u intervjuu rekla da ne žali ni za čim. Ona kaže: „Obožavala sam sve u vezi sa Muhamedom, ali to je postao težak posao. Na kraju smo se stalno svađali oko svega i svačega. Ne mogu ja tako, nisam zaljubljeni tinejdžer. Imam 83 godine.”

Iris ne plače bračnog brodoloma. Umesto toga, ona uživa u svom životu sa svojom novom premedenom mačkom. Ona kaže: „Dobila sam ga samo nekoliko dana nakon što se Mohamed iselio, i on je savršen saputnik. Nikad se ne žali, veoma je tih i lep je za gledanje – obožavam ga.

Mačka se zove gospodin Tibs, a Iris je priznala da je „ukrao njeno srce“. Njena Facebook stranica je puna video zapisa i fotografija njenog voljenog ljubimca.

Ova dama je stvarno odličan uzor jer pokazuje nepokolebljivi optimizam i nastavlja da gradi svoj život kako joj se sviđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs