NA SAHRANI SVOG SINA 71-GODIŠNJA ŽENA JE UPOZNALA TINEJDŽERA: Samo tri nedelje nakon toga rešili su da se venčaju

Morbidna priča o ljubavi na prvi pogled koja je krunisana brakom bez obzira na okolnosti i veliku razliku u godinama.

Lifestyle
17:36h Autor:
NA SAHRANI SVOG SINA 71-GODIŠNJA ŽENA JE UPOZNALA TINEJDŽERA: Samo tri nedelje nakon toga rešili su da se venčaju
Morbidna priča o ljubavi na prvi pogled bake i tinejdžera, Foto: Caitie Mcmekin / Zuma Press / Profimedia

Poslednja stvar koju je Almeda Erel očekivala da će naći na sahrani njenog sina, bila je ljubav. Ali, bizarnim preokretom sudbine, upravo se to dogodilo, i bila je to kako kažu ljubav na prvi pogled.

Almeda (71) iz Tenesija do ušiju se zaljubila u Garija Hardvika (17) godina. Upoznali su se na sahrani njenog sina, a tri nedelje kasnije su rešili i da se venčaju.

Gary je svoju ljubav prema Almeidi pokazao i tako što je, nakon venčanja tetovirao njihova imena na leđima, prenosi The New York Post.

Gari i Almeda
foto: Printscreen Jutjub/Gary&Almeda

- Nisam želela mladog dečka, ali dogodio mi se Gari. Istog trenutka znala sam da je on onaj pravi - rekla je Almeda, koja inače radi kao asistent u supermarketu.

Almeda je, inače, majka četvoro dece, a pala je u tešku depresiju kada joj je najstariji sin preminuo.

- Odjednom sam osetila da sam potpuno sama. Dolazila bih na posao u suzama. Kolege bi me pitale šta nije u redu, a ja sam, duboko u sebi, znala da mi treba srodna duša sa kojom ću da podelim život - priča ova starica.

Gari, s druge strane, otvoreno priznaje da su ga starije žene oduvek privlačile. On je pre Almede bio u vezi sa ženom starom 77 godina, ali, kako kaže, bio je nesrećan sa njom.

Nakon što su se sreli na sahrani, Almeda i Gari nisu mogli da prestanu da misle jedno na drugo. Oboje su se poverili udovici Almedinog sina, i ona ih je spojila. Uskoro su se videli po drugi put i uvideli da su zaista zaljubljeni jedno u drugo.

Gari i Almeda
foto: Printscreen Jutjub/Gary&Almeda

- Obradovala sam se kada sam ga ponovo videla onako zgodnog i sa lepim osmehom. Oboje smo bili previše nervozni da bismo jeli, a on je usled silne zbunjenosti u jednom trenutku čak i pao sa stolice - ispričala je Almeda.

Ipak, postojalo je pitanje koje je Almeda jednostavno morala postaviti:

"Gledaj, ja imam 71 godinu, a ti imaš 17. Jesam li prestara za tebe? On je stisnuo moju ruku i rekao mi kako su godine samo broj."

Par je nastavio da se svakodnevno viđa, i dve nedelje kasnije, Gari je zaprosio Almedu. Šest dana kasnije, bili su venčani.

- Prva bračna noć je bila predivna, bolja od svega što sam ikada zamišljao. Ona je zaista žena mojih snova, a seks u našoj vezi ne može biti bolji - zaključio je na kraju mladoženja, prenosi Žena.rs

" Almeda je u duši toliko mlada da nam godine nikad nisu bile prepreka. O tome ne pričamo i ne razmišljamo. Znam samo da je Bog odgovorio na sve moje molitve tog dana kad je Almeda ušla u moj život", ističe Gari.

Iako zvuči neverovatno, njihove porodice i prijatelji su ih podržavaju. S vezom su se složile čak i Garijeva mama, Tami, te i baka Carolyn.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs