SKANDAL

DRAMA SE NASTAVLJA: Supruga ALEKA BOLDVINA se javno izvinila, ali javnost joj NE PRAŠTA! (FOTO)

Supruga holivudskog glumca, instruktorka joge i "petorostruka" mama, priznala je da je pogrešila predstavljajući se kao Španjolka, premda je rođena u Bostonu. Objasnila je to odrastanjem u porodici iz obe kulture koje podednako smatra svojim.

Vip priča
Autor:
DRAMA SE NASTAVLJA: Supruga ALEKA BOLDVINA se javno izvinila, ali javnost joj NE PRAŠTA! (FOTO)
Hilarija i Alek Boldvin, Foto: Profimedia

Posle gotovo tromesečnog prećutkivanja nezgodne teme, skandala koji ju je zadesio jer je godinama “zaobilazila istinu” tumačeći svoje poreklo, Hilarija Boldvin (37), supruga holivudskog glumca i producenta Aleka Boldvina(62), napokon je priznala kako se godinama predstavljala kao Španjolka Hilarija, a zapravo je Amerikanka španskih korena i zove se Hillari Lin Hejvord-Tomas.

"Trebalo je da budem preciznija i žao mi je", napisala je na svom Instagram profilu instruktorka joge i petrostruka mama, koja je prošlog septembra , nakon dva spontana pobačaja, na svet donela najmlađeg člana porodice, sinčića Eduarda. Objasnila je kako su je roditelji odgajali u duhu američke i španske kulture, na šta je ponosna i tako odgaja svoju decu, ali je svesna da je trebala jasnije da odredi gde je rođena i da ne dovodi druge u zabludu. Njene reči nedavno je preneo i Fox News, a osvrnuli su se i na njen intervju iz Njujork Tajmsa kojii je dala krajem decembra 2020., u kojem je izjavila kako je ipak rođena u Americi a ne na Majorci, u Španiji, kako je tvrdila.

Novom TRENDU nije odolela ni Šakira: Pevačica DRASTIČNO promenila imidž! (FOTO)

Splet okolnosti

Zabunu je, prema njenim rečima, izazvao njen suprug. Gostujući u talk showu kod sad već pokojne televizijske legende Dejvida Letermana, na voditeljev upit odakle mu je supruga, glumac je odvratio: ”Moja žena je iz Španije”. Učinio je to prisećajući se kako su se 2011. upoznali u veganskom restoranu: sedela je za stolom do njegovog i sa poznanikom iz Argentine i njegovom devojkom pričala na španskom jeziku. Upoznali su se, kliknuli i venčali se 2012. Glumcu je već na prvom susretu rekla da se zove Hilari i da je iz Bostona, ali splet okolnosti doveo je do toga da postane Hilarija s Majorke.

U međuvremenu je dala nekoliko intervjua španskom nedeljniku ¡Hola!, u kojem su uredno pisali da je Španjolka, a ona ih nije ispravila.

Istina je isplivala na videlo u decembru 2020. kad je objava iznervirane prititeljke na društvenim mrežama razotkrila njeno poreklo.

Nesuđena Španjolka na početku je ćutala, onda je u zbrku uvukla muža, a tek je nedavno priznala istinu.

"Rođena san u Bostonu, a odrastala sam i u Španiji gde sada živi moja porodica. Preselila sam se u Njujork kao 19-godišnjakinja i od tada živim u Americi", izjavila je mama sedmogodišnje Karmen, petogodišnjeg Rafaela, četverogodišnjeg Leonarda, dvogodišnjeg Romea i četvoromesečnog Eduarda.

Sad kad je sve selo na svoje mesto, jedno pitanje ostalo je bez odgovora: zašto joj je bilo toliko važno postati Hilarija kad je i Hillari lepo ime?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs