LKJUBAV JAČA OD SVEGA

Ovako su se zavoleli ACO PEJOVIĆ I NJEGOVA BILJANA: Bilo je dovoljno 7 DANA da shvati da je ona ŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA!

Njihova ljubav je bila ona na prvi pogled, nakon sedam dana izgovorili su sudbonosno DA, a njihova ljubav je svakim danom sve jača..

Ljubav i zavođenje
09:59h Autor:
Ovako su se zavoleli ACO PEJOVIĆ I NJEGOVA BILJANA: Bilo je dovoljno 7 DANA da shvati da je ona ŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ona maturantkinja, a on pevač koji je počeo da gradi karijeru. Aco Pejović i Biljana krenuli su iz Prijepolja da u Beogradu pronađu sreću.

"Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali", rekao je Pejović ranije.

Gostujući u jednoj emisiji na TV Pinku voditeljka ga je upitala da li je istina da je zakasnio na sopstveno venčanje, posle čega je usledio potvrdan odgovor, ali i obrazloženje:

"Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila", prisetio se tada Pejović, koji je rekao da je žena gazda i stub kuće.

"Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda" - rekao je.

Prema njegovim rečima, Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu.

"Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom", govorio je za „Novosti” Pejović.

On je bogat, zgodan i slavan. Ona je rođena s teškim deformitetom: Ovo je najlepša ljubavna priča na svetu!

Aco Pejović, Biljana Pejović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Biljanina bolest im je promenila život

Biljanina bolest samo je učvrstila njihov odnos, pa kada je pre pet godina preživela traumatično iskustvo - izliv krvi u mozak, Aco je ostao potpuno skrhan, ali je pokušavao da bude priseban i da pomogne svojoj ženi u najtežem periodu.

"Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz Božju pomoć", rekao je tada Pejović, ali priznaje da ga je ipak ta situacija drastično promenila:

"I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života."

Nakon samo nedelju dana zabavljanja priredio joj je prosidbu za pamćenje: Ljubavna priča Đulijane i Bila Rančića! (FOTO)

Aco Pejović, Biljana Pejović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Aco je opisao kroz šta je prošao dok se njegova Biljana borila za život.

"U dosadašnjem životu nisam imao težu situaciju od te, to je bio najgori trenutak u mom životu. Znao sam da se zavučem u sobu i da iz sveg glasa vrištim i plačem da me Bilja ne ostavlja i molio Boga da se oporavi. Uz Božiju i pomoć profesora Tasića", sada je dobro.

Na pitanje da li postoji ljubomora u njihovom braku, on odgovara: "Verujemo jedno drugom, što je ključ dugovečnog braka, i dodao da o razvodu nikada nije ni pomišljao.

"Toga neće biti dok sam pri ovoj pameti. Imam divan brak i divnu ženu, ne razmišljam o tome... Pu pu, da se pomerim s mesta", rekao je tada Pejović.

"Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu, koja je uz brigu o kući i podizanje dece uspela i da izgradi karijeru", pričao je Pejović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs