nećete verovati

Zavirite u neverovatnu kuću Serene Vilijams: Kada budete videli dečiju sobu ostaćete bez daha! (VIDEO)

Kuća iz snova teniserke Serene Vilijams u mediteranskom stilu ostavlja bez daha jer spaja nespojivo, i umetnost i toplinu doma. Veliki uticaj i pomoć, kao i na terenu, dobila je od svoje sestre teniserke Venus.

Enterijer
Autor:
Zavirite u neverovatnu kuću Serene Vilijams: Kada budete videli dečiju sobu ostaćete bez daha! (VIDEO)
Serena Vilijams, Foto: Profimedia

Serena je rekla da je sa velikom pažnjom osmislila kuću i da je želela da bude nešto zaista posebno.

-Veoma sam dobra u tenisu, ali ne i u uređivanju enterijera- rekla je uz komentar da je dozvolila da Venus ostavi svoj pečak u sređivanju.

Ona je dodala da je dosta naučila od kreativnih predloga svoje sestre, ali je imala i pomoć dizajnera.

Kuća je urađena minimalistički i šik, a neke detalje koje je želela u svom domu je videla na svojim putovanjima i omiljenim hotelima u kojima je odsedala.

-Kuća je šik ali ima i toplotu doma, to Sereni bilo veoma važno - rekla je dizajnerka koja je radila na opremanju.

Kada je Serena kupila kuću počela je da se zabavlja sa osnivačem “Reddita” Aleksom Ohanianom sa kojim ima devojčicu Aleksis.

-Mi smo se tada tek upoznali i nisam želela njegov uticaj u tom momentu-rekla je.

Uvek je imala na umu da će proširiti prodicu kada je zamišljala kako će njen budući dom izgledati.

Najesktravagantnija je dečija soba

Njen muž je pomogao u osmišnjavanju sobe da devojčicu i to je ujedno najekstravagantnija prostorija u kući jer ima “custom made” krevet u obliku zamnka i tobogan.

-Ona se svako veče spušta niz tobogan, i sad kad razmislimo možda to i nije bila dobra ideja. Tada bi trebala da ide na spavanje, a ne da se igra, nasmejala se Serena. -Ali kad je ona srećna i ja sam srećna- dodala je.

Kuća u svom sastavu ima i teretanu, saunu i veliki garderober, vinski podrum, sobu za trofeje i “infinity” bazen u dvorištu.

Serena je od skoro počela mnogo više da provodi vreme u kuhinji gde je učila da kuva za vreme izolacije. Prostor kuhinje je smišljan uz sugestije njihovog privatnog kuvara.

Galerija "za svoju dušu"

Serena Vilijams je veliki ljubitelj moderne umetnosti za to ne čudi da joj je omiljena prostorija neka vrsta galerije. U sobi se nalazi “Wurlitzer” klavir, skulpture Dejvida Krakova, Radklifa Bejlija i mnogih drugih.

-Ne želim samo prostor za njih, želim da živim sa njima. Želim da pozovem ljude da dođu i upiju umetnost, da se emotivno povežu sa umetničkim delima. To daje suštinu ovoj kući- rekla je.

Tajna prostorija

Iza police sa knjigama nalaze se tajna vrata gde se nalazi ulaz u karaoke sobu, koja je bila omiljena soba poznatog para dok nisu dobili prinovu. U sobi se nalazi i bina za karaoke, neon natpisi i stolice za publiku.

Jedna stvar u ovom velelepnom zdanju nedostaje, to je teniski teren i to nije slučajno. Teniserka navodi kako je želela da izdvoji privatni život od profesionalnog, kuća mi znači odmor. Kada si na poslu nema vremena za opuštanje, dobro je da mogu mirno da sedim i odmaram, rekla je u obilasku njene kuće sa Architectural Digest.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs