pRECI

Ne dozvoli sebi da obrukaš svoje pretke: 7 generacija budno prati da li ispunjavaš najveći amanet od svih!

U sebi imate deo svakog svog Preka. Svaki od njih je živeo da biste se vi nekada pojavili. Svaki Predak vam je dao glavnu stvar koju je imao - dar života.

Porodica
Autor:
Ne dozvoli sebi da obrukaš svoje pretke: 7 generacija budno prati da li ispunjavaš najveći amanet od svih!
Foto: Shutterstock

U svakom vašem dahu, nalazi se snaga vaših predaka:

7 generacija iza vas - 128 ljudi, izgledaju poput krila ptice.

U sebi imate deo svakog svog Pretka. Svaki od njih je živeo da biste se nekada vi pojavili. Svaki Predak vam je dao glavnu stvar koju je imao - dar života. Ostalo ćete uzeti sami. Život je jedini poklon koji ne zavisi od nas, mi ga jednostavno dobijamo na poklon od svih koji su došli pre nas - i zato je neprocenjiv.

Samo od nas zavisi šta ćemo s tim učiniti, a i to je krupna odluka. Sve dok ste živi, sve je moguće. Koristite ovaj poklon mudro - radite samo ono što baš želite i ne dozvolite da glas vašeg srca utihne.

Pa čak i ako ćete jednog dana biti sami, setite se koliko Predaka stoji iza vaših leđa, kako su ponosni što njihova Porodica postoji i kako vas je svako od njih velikodušno obdario svojom snagom, sposobnošću da izdržite život, svime onim što ćete vi naučiti vašu decu, a zatim unuke.

Najbolje što možete učiniti za sve njih i svu vašu porodicu je da svoj život uzmete u svoje ruke i budete srećni. U svakom dahu života, vašem dahu, nalazi se dah i snaga svih vaših predaka.

Ti si ptica. Zato otvorite svoja krila, veruj životu, živa ga do kraja kako treba.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs