Velika i srećna porodica

VUKAŠIN IZ IGRE SUDBINE IMA 63 GODINE I 6 DECE: Najmlađi sin ima 3,5 godine, najstariji 41! Teče nam med i mleko!

U emisiju se uključio od kuće, a nije mogao da dođe jer - čuva decu

Vip priča
Autor:
VUKAŠIN IZ IGRE SUDBINE IMA 63 GODINE I 6 DECE: Najmlađi sin ima 3,5 godine, najstariji 41! Teče nam med i mleko!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumac Slobodan Ćustić, kojeg trenutno gledamo u ulozi Vukašina u seriji Igra sudbine, otvoreno je govorio o svom životu, kako se snalazi u ulozi roditelja, ali i o projektima u kojima je učestvovao.

On se iz svog doma uključio u emisiju „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, a kako je kazao, nije mogao da dođe jer – čuva decu.

- Dvoje su kod kuće, a dvoje u školi, i uskoro moram da odem po njih. Imam petoricu sinova i ćerku, princezu. Najmlađi sin ima tri i po godine, a najstariji 41. Sve može da se postigne kada je čovek dobro organizovan, a kako se moja Jelena i ja sve lepo dogovorimo, onda nam uvek teče med i mleko – kazao je poznati glumac.

Slobodan je otkrio i tajnu velikog uspeha Igre sudbine.

- Najpre, dugo nisam video tako lepu sliku Beograda kao što je on u našoj seriji. Takođe, serija je životna. To je priča o ljubavi, o životnim preokretima i izazovima, što je sve ono što nam se i inače dešava u životu. Dugo nijedna serija, posle originalnih „Kamiondžija“ čini mi se, nije imala takvu gledanost – rekao je glumac.

O svom liku, koji je mnogima jedan od omiljenih, kazao je:

- Publika voli čestitost i iskrenost, moj lik je takav i valjda je to razlog što me vole. Naročito deca, to sam primetio – rekao je Ćustić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs