NATAŠA RISTIĆ

VOLELI STE JE NA TREĆEM KANALU, I U EMISIJI ŽENE, A ONDA JE NESTALA:Evo čime se danas bavi i kako izgleda Nataša Ristić!

Nataša iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru, ali poslednjih godina povukla se iz medija

Celebrities
Autor:
VOLELI STE JE NA TREĆEM KANALU, I U EMISIJI ŽENE, A ONDA JE NESTALA:Evo čime se danas bavi i kako izgleda Nataša Ristić!
Foto: PrintscreenJutjub/Ana Pavlovic

Voditeljku Natašu Ristić pamtimo sa čuvenog trećeg kanala, sa BK televizije i i na TV Prvoj, gde je zajedno sa Marijom Kilibardom, Irinom Vukotić, Ivanom Zarić i Majom Volk činila čuvenu televizijsku petorku u emisiji "Žene".

Nakon gašenja popularne emisije 2014. godine, Nataša Ristić se povukla sa malih ekrana.

Poslednjih godina radi kao predavač veština komunikacije, a kako je sama svojevremeno rekla u jednom trenutku je pomišljala da se zbog stresa potpuno povuče iz medija.

U skladnom je braku sa suprugom Ivanom, kompozitorom i muzičkim urednikom, sa kojim ima sina Mihaila i vodi porodičan život.

- Kao i većina, živimo, u najboljem slučaju, na pozitivnoj nuli verujući da je dozvoljeni minus jedan od boljih bankarskih izuma. Nerviraju me bezobrazluk i bahatost, odsustvo mera i standarda, što sve može i ovako i onako - rekla je Nataša jednom prilikom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs