PrIRODNO IZDANJE

MAJA MANDŽUKA I IVANA KUKRIĆ BEZ ŠMINKE, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Ovaj selfi je zapalio Instagram! (FOTO)

Glumica i bivši top model oduševile instagram svojom prirodnom lepotom

Lepi & Zdravi
21:52h Autor:
MAJA MANDŽUKA I IVANA KUKRIĆ BEZ ŠMINKE, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Ovaj selfi je zapalio Instagram! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumica Maja Mandžuka (39) i bivši top model Ivana Kukrić (41) oduvek su plenile svojom pojavom. Dok je koračala svetskim modnim pistama, Ivana je važila za jednu od najlepših Srpkinja, a Maja je ulogom Kate u "Munjama" pre 20 godina svojom lepotom očarala Srbiju.

Poznato je da su bivša manekenka i glumica dugi niz godina živele u Americi i da su privatno bliske prijateljice, a da i danas odlično izgledaju potvrđuju zajedničke fotografije na Instagramu.

Naime, šarmantne Beograđanke trenutno borave na crnogorskom primorju, odakle su zabeležile selfi u potpuno prirodnom izdanju.

Slika je izazvala oduševljenje među Ivaninim pratiocima, a izdvajaju se i komentari: "Lepotice, Beogradske mačke i po", "lutke", "Najlepše"...

Na insta storiju se mogla videti i fotografija na kojoj vesele drugarice poziraju, a pažnju korisnika Instagram privukao je i njihov stajling.

Maja je za vrele letnje dane odabrala dugačku crnu haljinu sa dubokim prorezom, koja je istakla njenu savršenu liniju, dok se Ivana opredelila ša šorts i majicu.

Ivana Kukrić i Maja Mandžuka
foto: PrintscreenInstagram/ivanakukric

Svojom prirodnom lepotom oduševile su kako korisnike društvenih mreža, tako i nas!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs