BRET RATNER

MAJA MANDŽUKA DOVELA SLAVNOG HOLIVUDSKOG REDITELJA U BEOGRAD: Evo šta ga je oduševilo u našoj prestonici! (FOTO)

Američki producent i reditelj Bret Ratner je posetio Beograd, otkrila je naša glumica i producentkinja Maja Mandžuka na Instagramu.

Celebrities
15:14h Autor:
MAJA MANDŽUKA DOVELA SLAVNOG HOLIVUDSKOG REDITELJA U BEOGRAD: Evo šta ga je oduševilo u našoj prestonici! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Prelepa glumica Maja Mandžuka (40) očarala je Srbiju svojom lepotom pre 21 godinu ulogom Kate u "Munjama", a nakon ogromnog uspeha kultnog filma preselila se u Ameriku gde je živela i radila 12 godina.

Tamo je usavršila glumu na prestižnim koledžima. Dve godine je živela u Njujorku gde se školovala na „Li Strazberg“ institutu za film i teatar koji su pohađale i mnoge svetske filmske zvezde. Zatim se preselila u Los Anđeles, gde je završila "Master Class" za glumu. U Americi se najviše bavila produkcijom i upoznala brojne svetske zvezde, a stekla i prijateljstva među ličnostima iz sveta filma i produkcije. Iako se vratila u domovinu, lepa Maja i dalje održava i neguje prijateljstva koje je stekla u Holivudu.

Među njima je jedan od najpoznatijih holivudskih producenata Bret Ratner, sa kojim se prelepa i šarmatna Maja i danas privatno druži.

Da je Maja upoznala Breta Ratnera sa Srbijom, pokazuje i najnoviji story na Instagramu naše glumice i producentkinje.

Maja je podelila story Breta Ratnera, a zanimljivo je da je fotografija nastala ni manje ni više nego na Kalemegdanu u našoj prestonici.

Na fotografiji se nalaze i njihovi zajednički prijatelji, a Bret Ratner je u opisu stavio i srpsku zastavu.

Maja Mandžuka
foto: PrintscreenInstagram/majamandzukaofficial

Da podsetimo, Maja Mandžuka i Bret Ratner su 2020. godine na Instagramu vodili i zajednički lajv kada je naša glumica i producentkinja iz prve ruke donela dašak glamura u Srbiju.

Bret Ratner
foto: Profimedia

Tada je šarmantna Maja pitala Breta o saradnji sa Entoni Hopkinsom, Salmom Hajek, Džeki Čenom i drugima, kao i da podeli anegdote iz studentskih dana.

Inače, Bret Ratner je američki reditelj i producent rođen i odrastao u Majamiju. Diplomirao je na Univerzitetu u Njujorku 1990, a njegova uspešna karijera počela je 1997. godine, kada je režirao film " Money Talks" . Zatim su usledili film"Rush hour", Porodični čovek" drama iz 2000. sa Nikolasom Kejdžom u glavnoj ulozi, Posle zalaska sunca" sa Pirsom Brosnanom i Salmom Hajek, te "X man 2006. te mnoga druga ostvarenja.

Bret je u januaru 2017. godine dobio i svoju zvezdu na Bulveru slavnih u Holivudu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs