ivana KUKRIĆ

POKORILA JE SVETSKE MODNE PISTE, BILA JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA, PA RODILA ĆERKU: Danas ima telo BOGINJE! (FOTO)

Ivana Kukrić je žarila i palila modnim pistama širom sveta! Danas je napunila 42 godine!

Celebrities
19:56h Autor:
POKORILA JE SVETSKE MODNE PISTE, BILA JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA, PA RODILA ĆERKU: Danas ima telo BOGINJE! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/Ivana Kukric

Ivana Kukrić je jedna od naših najpoznatijih top modela koja je ostvarila zavidnu karijeru na svetskim modnim pistama. Oko nje su se otimali svetski modni dizajneri, a u prilog tome govori činjenica da je nosila modele Valentina, Armanija, Versaćea, Dolče i Gabane....

Manekenstvom je počela da se bavi sa 17 godina, a ostala je upamćena po nestvarnoj lepoti i mnogi su je svrstavali među najlepše srpske top modele.

Njeno lice krasilo je najprestižnije modne magazine u brojnim zemljama, kao što su "Maire Claire", američki "Maxim" i španski FXM.

Snimila je i reklamu za maskaru u kojoj je "pozajmljivala oči" čuvenoj holivudskoj glumici Hale Beri. Pamtite je i po pojavljivanju u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Zločin i kazna".

Ivana je 10 godina živela u Americi, a nakon završetka karijere u svetu modelinga povukla se iz javnosti i posvetila porodičnom životu.

Njeno srce osvojio je crnogorski biznismen Ivan Bajković, za kojeg se udala u tajnosti nakon više godina veze. 2018. godine dobili su ćerku Hanu, koja im je danas centar sveta.

"Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima", govorila je svojevremeno Ivana.

Par danas živi na relaciji Beograd- Crna Gora.

Iako se ne pojavljuje u javnosti, Ivana je u intervjuu za Stil govorila pre tri godine o lepote, modi i majčinstvu.

U čemu je tajna vaše lepote i negovanog izgleda?

"Od svoje osamnaeste godine negujem lice prirodnim maskama i masažama. Moja baka ima jako dobru kožu i dala mi je dobar savet još dok sam bila mlada. Svaki prirodni sastojak iz kuhinje hrani i neguje. Maslinovo ulje, voće, povrće, mlečni proizvodi su dobri da se nanesu na lice. Ne volim da se šminkam, i pudere ne koristim. Volim da mi koža diše, ne idem u krevet dok je dobro ne očistim i hidriram. Ne volim ni da se sunčam".

Koliko vodite računa o uravnoteženoj i zdravoj ishrani?

"Iako sam veliki gurman, i često dam sebi oduška kad su kolači u pitanju, jako mi je bitno šta jedem. Volim dobre restorane, sa kvalitetnom hranom. Kad je ishrana u kućnoj varijanti, trudim se da sve bude organskog porekla i iz domaće radinosti. Ne pamtim kad sam meso kupila u prodavnici".

Koliko su se vaše karakterne osobine, navike i pogledi na život promenili otkako ste postali majka i koje su prednosti rađanja posle 35. godine?

"Dosta stvari se menja, jer sad imam to malo biće koje je postalo centar sveta. Ipak, trudim se da i pored svega nađem vremena za sebe, da izađem, i da otputujem na kraći put sa suprugom. Mislim da je jako važno i pored te divne uloge, da ipak sačuvate samu sebe. Hana mi je došla u pravom trenutku, kad mi je bilo potrebno da usporim ritam života i dala mi je novi elan i snagu.

Najbolji roditeljski savet koji ste dobili od majke, a koji ste usvojili?

"Dobijam ih često, ali kad postanete majka, uvek slušate svoje instinkte, i često vas saveti nerviraju".

Šta vam je dosad bilo najteže i čemu vas je majčinstvo naučilo?

"Najteži mi je bio možda period bio nakon porođaja, kad sam konstantno bila neispavana. U jednom danu se sve promeni, više nemate vremena za sebe. Sad kad se setim svega, shvatam da sve to brzo prođe, i jos brže se zaboravi".

Kojim vrednostima učite Hanu i šta vam je najvažnije u vaspitanju?

"Ona je još uvek mala, ali već dosta dobro sve kapira. Verujem da se granice postavljaju od početka, iako vam se čini da je vaša beba mala. Problem je samo kad želite da zvučite ozbiljno, a zapravo vam je vrlo zabavno i smešno kad radi nesto što ne treba. Mislim da je ovo najzabavnija i najsmešnija faza kod dece".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs