ljiljana mišković

OVO JE SUPRUGA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA: Snaje je obožavaju, izbegava medijsku pažnju! (FOTO)

Supruga Miroslava Miškovića pleni lepotom

Vip priča
Autor:
OVO JE SUPRUGA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA: Snaje je obožavaju, izbegava medijsku pažnju! (FOTO)
Miroslav Mišković, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Miroslava Miškovića, osnivača i predsednika kompanije „Delta Holding“, retko viđamo u javnosti, a njegovu suprugu Ljiljanu još ređe. No, tu priliku dobili smo zahvaljujući njihovoj ćerki Ivani Mišković-Karić, koja je povodom tatinog 76. rođendana objavila zajedničku fotografiju svojih roditelja.

Bračni par Mišković, srećan i nasmejan, pozirao je na odmoru u letovalištu Rose. Budući da na Crnogorskom primorju već dugo imaju kuću, Miškovići su odavno „prebrinuli brigu“ gde i kako se rashladiti tokom vrelih letnjih dana.

Sa njima u kući često borave deca, ćerka Ivana i sin Marko, sa porodicama, a u društvu unučića zabava je zagarantovana.

Ivana je, inače, od 1999. godine u braku sa Goranom, sinom Sretena i Slavice Karić. Imaju dvoje dece, Maksimilijana i Miju. S druge strane, sin Marko sa suprugom, pevačicom Jovanom Nikolić, podario im je unuke Antoninu i Reinu.

Supruga Miroslava Miškovića nikada nije želela medijsku pažnju

S obzirom na to da gospođa Mišković nikada nije pokazivala želju da se javno eksponira, bliže smo mogli da je upoznamo samo zahvaljujući rečima njenih ukućana.

‒ Detinjstvo pamtim po tome što je svako imao svoje obaveze. Mama i tata su radili, Marko i ja smo učili ‒ ispričala je jednom prilikom Ivana.

‒ Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora. Roditelji su nas učili da u svemu budemo umereni. I Goran i ja tako vaspitavamo decu. Želimo da budu kulturni, umereni, rasterećeni i da poštuju vrednosti koje čine život. Naravno, tu su baka i deka da ih razmaze, da im malo popuste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs