DIVNO

PORODIČNE VEZE: 8 godina posle razvoda od Monike Beluči, Vensan Kasel ovim potezom dirnuo sve! (FOTO)

Čuveni glumac i Monika Beluči stavili su 2013. godine tačku na svoj brak, ali njihov odnos nije onakav kakav mnogi misle da jeste

Celebrities
Autor:
PORODIČNE VEZE: 8 godina posle razvoda od Monike Beluči, Vensan Kasel ovim potezom dirnuo sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuski glumac Vensan Kasel ovih dana spada u najponosnije tate na svetu — njegova ćerka Deva, koju je dobio u braku s italijanskom filmskom divom Monikom Beluči, model je o kom svet najviše priča u ovom trenutku!

Deva Kasel ima samo 16 godina, ali se našla na naslovnici magazina Vogue, za koju je pozirala s majkom Monikom.

Neobično kadrirana fotografija prikazuje nam mladu manekenku na stolici, dok je njena identično odevena majka sedi tik iza nje, dok joj je deo tela odsečen, čime se simbolično prikazuje predaja trona naslednici.

Pored toga što su se srećne majka i ćerka ponosno podelile ovu fotografiju, kao i druge iz pomenutog editorijala, Monikin bivši suprug i Devin ponosni tata nije odoleo, pa je i na njegovom profilu osvanula ova naslovna strana.

— Porodične veze — napisao je glumac.

Inače, o odnosu francuskog glumca i italijanske glumice često se spekuliše u javnosti, posebno otkako se on oženio manekenkom Tinom Kunaki.

Posebno je sve zaintrigirala Monika izjava od pre nekoliko godina da se "nada da će Vensan početi da brine o svemu", ali po svemu sudeći situacija u porodici Beluči-Kasel nije loša kako mnogi misle.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs