mudre reči čuvene italijanke

Monika Beluči: Istinska lepota je stanje uma - ako nisi lepa iznutra, nećeš biti ni spolja!

"Kada vidim golu glumicu ne razmišljam o njenoj golotinji, mislim samo o tome kako dobro to radi, kako koristi svoje telo da bi oživela karakter. Ne vidim golotinju, vidim šta je iza."

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

"Imam skoro 53 godine i još uvek radim, tako da ne mislim da je reč samo o lepoti", rekla je Monika Beluči novinama tokom svoje posete u septembru 2017. filmskom festivalu u San Sebastijanu. Sada, sa 54 godine, ona kaže:

 

"Lepota može pomoći, ali istinska lepota je stanje uma: ako nisi lepa iznutra, teško da ćeš biti spolja." Glumica i bivši model ruši ustanovljene predrasude da žene ne može biti lepa nakon 50-te godine!

 

"Mislim da je sada život mnogo duži, za muškarce i za žene, i da imamo puno više vremena pred nama; lepota nije stvar starosti, postoje lepe žene u svim dobima, a kada mladost prođe, postoji još jedna vrsta lepote koja mi je mnogo interesantnija". 

Belučijeva je pokazala da joj nije problem da se obnaži za ulogu, ukoliko scenario tako nalaže i u vezi sa tim navodi sledeće: "Dolazim iz sveta mode i žene koje dolaze odatle imaju poseban odnos sa svojim telom. Možda smo slobodnije", rekla je glumica, osvrćući se na jednu od poslednjih segmenata filma Emira Kusturice "Mlečni put", gde se pojavljuje dok hoda naga kroz tunel. 

 

"Kada vidim golu glumicu ne razmišljam o njenoj golotinji, mislim samo o tome kako dobro to radi, kako koristi svoje telo da bi oživela karakter. Ne vidim golotinju, vidim šta je iza."

 

Monika Beluči ponosna na svoje bore: One su dokaz da si u životu uspela da savladaš prepreke! (FOTO)

foto: Profimedia

Misterija je deo njene ličnosti kao što je to njena lepota, njena inteligencija ili njen stil, ali i telo koje je navelo mnoge poznate dizajnere da bude njihova muza. "Rad sa Domenikom i Stefanom [Dolce & Gabbana] nije posao", objašnjava firmu čije je zaštitno lice. "Počela sam sa njima kao model kada su bili i mladi i odrastali smo zajedno", dodaje ona.

 

Stil.kurir.rs

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...