Žena bez mane

Monika Beluči ponosna na svoje bore: One su dokaz da si u životu uspela da savladaš prepreke! (FOTO)

Monika Beluči je utelovljenje mediteranske lepote i nakon Sofije Loren, verovatno najpoznatija Italijanka na svetu. Prekrasna 54-godišnjakinja u nedavnom razgovoru za italijanski Vanity Fair otvorila je dušu i iskreno progovorila o ženstvenosti, lepoti, majčinstvu i zrelosti

Celebrities
18:06h Autor:
Foto: EPA / Matteo Bazzi

Lepa glumica Monika Beluči pokorila je Evropu, ali i Holivud, a karijeru je započela na modnim pistama kojima se sad ponovo vratila i to nakon 26 godina odsustva.

foto: AP / Luca Bruno

Učinila je to zbog prijateljstva koje je veže sa slavnim italijanskim modnim dvojcem – Dolče i Gabana, kojima je muza već više od dve decenije.

 

Uska haljina sa dubokim dekolteom: Monika Beluči blistala na dodeli nagrada! (FOTO)

foto: AP / Luca Bruno

U nedavnom razgovoru za italijanski Vanity Fair iskreno je iznela svoje stavove o ženstvenosti, lepoti, majčinstvu i godinama:

 

"Iz srednje škole imam prijatelje s kojima se viđam još danas. To je divno. Uvek govorim svojim ćerkama da su prijateljstvo i ljubav najveće vrednosti. Ne možemo da se zatvorimo u sebe i da ne živimo."

foto: AP / Alvaro Barrientos

Govoreći o svojima ćerkama koje imaju 13, odnosno 8 godina poslala je poruku svim ženama.

 

"Ostavila sam im slobodu da budu kreativne, čak i sa svojim telima. Ali prvo je pravilo da to mora da im se sviđa, jer sam primetila da mnoge žene ne prepoznaju svoj potencijal. Kad smo mlade nismo svesne samih sebe, već to postajemo zbog ljudi kojima smo okruženi. Zbog ljubavi koju primaš ti voliš druge, a što si više voljena, više voliš i samu sebe", kaže glumica.

 

Kako je Monika Beluči postala njegova žena: Prelomni trenutak u životu Vensana Kasela! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna glumica i sa 54 godine osvaja lepotom i ženstvenošću, ali za razliku od brojnih svojih koleginica nije dala da taština prevlada, pa je odlučila dostojanstveno da stari, a svoje bore ponosno nosi.

 

"Neko je jednom rekao da u 20-ima imaš lice koje ti je priroda dala, u 40-ima onakvo kakvo ti je život namenio, a u 50-im onakvo kakvo si zaslužio. Bore su samo dokaz da si u životu uspela da savladaš prepreke. One su naši ožiljci", kaže Beluči.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...