Pogledajte

Monika Beluči (53) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)

Jedan od zaštitnih znakova Monike Beluči je njena duga, predivna kosa, ali u 54. godini života glumica je odlučila da je vreme za promenu. Ošišala se i sada ima znatno kraću frizuru posebnu po tome što pristaje svakom obliku lica i teksturi kose

Nega
12:11h Autor:
Monika Beluči (53) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)
Monika Beluči, Foto: Profimedia

Monika Beluči pojavila se na crvenom tepihu dodele nagrada Virna Lisi u Rimu koja je slavnoj italijanskoj glumici na svečanom događanju bila i uručena. Za taj događaj Monika je izabrala dugu crnu haljinu na bele tufne čiji dezen i kroj podsećaju na stil iz 1950-ih, a iskombinovala ju je uz crni kardigan i crne čizme sa platformom.

Fatalna zavodnica Monika Beluči: Mudre reči poznate glumice o ljubavi, lepoti i starenju (FOTO)

foto: Profimedia

Ono što je najviše zaokupilo pažnju na 53-godišnjoj lepotici je njena nova, znatno kraća frizura.

Monika je čitavu karijeru negovala dugu kosu, ali sada se odlučila na promenu i dužinu kose poznatu kao "clavicut". Reč je o frizuri ošišanoj do ključne kosti (clavicula je latinski izraz za ključnu kost), a frizeri kažu da je kosa koja seže do ključne kosti "čudotvorna" jer osim što pristaje svakom obliku lica, odgovara i svim teksturama kose.

Frizura jeseni je NOB: Najednostavnija za održavanje, a neverovatno šik! (FOTO) Tankoj i ravnoj kosi pomoći će u postizanju volumena. Čvrstoj i kovrčavoj kosi pomoći će u kroćenju volumena. Kod kratkog boba kovrčava kosa "nakostreši" se na vrhovima i tako stvara iluziju proširivanja lica, a to se s ovom dužinom neće dogoditi što se može videti i na fotografijama Monike Beluči sa dodele nagrada Virna Lisi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs