Probajte

Frizura jeseni je NOB: Najednostavnija za održavanje, a neverovatno šik! (FOTO)

Nakon najpopularnijih frizura poslednjih nekoliko sezona, boba i loba, vj

verovali ili ne stiže nam i nob. Ako se pitate o čemu se ovde tačno radi, vredi istaći kako se ne radi o nikakvom revolucionarnom stilu u kosi koji će vas podstaći na drastičnu promenu frizure, već o još jednoj interpretaciji sada već sveprisutnog boba

Nega
10:21h
Frizura jeseni je NOB: Najednostavnija za održavanje, a neverovatno šik! (FOTO)
Nina Dobrev, Foto: Profimedia

Kroz ovu godinu pratili smo brojne njegove varijacije na temu, da bi se približili jeseni i novom trendu "uglađeni" bob. Njega je vrlo brzo zasenio nob, a zanimljivo je da je ime dobio po poznatoj holivudskoj glumici Nini Dobrev.

Nina je kroz svoju karijeru često menjala frizure, dužine i boje kose, da bi s godinama, poput mnogih svojih kolegica, počela postepeno skraćivati dužinu. Nakon jako duge kose i nošenja ekstenzija u mnogim formalnim prilikama, došao je red i na lob, a mnoge zvezde koje su nosile lob, uskoro su se, umesto da puste kosu, odlučile za bob.

Želite promenu, a da se ne pokajete: Ove šiške su hit sezone! (FOTO)

Ove dve frizure nesumnjivo su toliko popularne zbog svoje jednostavnosti i laganog održavanja, a to je za svaku zvezdu koja svakodnevno mora biti doterana definitivno veliki plus. Tako je i Nina Dobrev isprobala čari boba i pridružila se svojim poznatim kolegicama u klubu obožavateljki jesenjskog "uglađenog" boba. A onda su njeni frizerski stilisti otišli korak dalje i nastao je nob.

Top frizure za žene u 40-im: Moderne, damske, podmlađuju! (FOTO)

UPOZNAJTE NOB

Za novu interpretaciju boba u slučaju poznate glumice zaslužan je Nine Zero One salon i stilistkinja poznatih Riavna Kapri. Ona je zaslužna za evolucije u kosi mnogih holivudskih devojaka, među kojima su Ema Roberts, Sara Hajland i Vanesa Hudžens. Riavna je na Nini najpre napravila "ugaoni" bob, odnosno kosi bob koji je sa zadnje strane kraći, a s prednje duži, da bi celoj frizuri zatim dodala guste i kraće, tzv. francuske šiške.

One otkrivaju pogled ispod obrva, a osim toga i uokviruju lice pa u kombinaciji sa bobom izgledaju vrlo šik. Ovaj bob ponovno je vrlo sjajan, gladak i "uglađeni", baš kao što jesenjski trendovi to nalažu. Naravno, nije trebalo dugo da frizura postane tražena u frizerskim salonima širom sveta, a možda čak bude i vaš izbor ove jeseni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs